ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ, ΟΧΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για την κατάσταση στην Υγεία δήλωνε περήφανος και ευχαριστημένος πριν λίγες ημέρες ο τσάμπα μάγκας αρμόδιος υπουργός. Ένα Ελληνόπουλο που τραυματίστηκε χρειάστηκε να μεταφερθεί πάνω σε ένα παντζούρι (!) λόγω έλλειψης ασθενοφόρων στο νησί της Ρόδου. Για αυτήν την κατάσταση είναι ευχαριστημένος ο Πολάκης.

«Μαζί με τη βοήθεια του γιατρού, τρέξαμε σε μια κοντινή οικοδομή, βρήκαμε το παντζούρι, βάλαμε το παιδί επάνω στο παντζούρι,το ανεβάσαμε στη καρότσα του αγροτικού και το μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας»,υποστηρίζει ο θείος του παιδιού στο protothema.

Η τραγελαφική ιστορία δείχνει την τραγική εικόνα στην οποία βρίσκεται, όχι μονάχα το ΕΣΥ , αλλά και ολόκληρη η χώρα της πρώτης φοράς αριστεράς.

Υ.Γ. Μπορεί ο Πολάκης να δηλώνει περήφανος και ευχαριστημένος, αλλά εμείς ντρεπόμαστε για την κατάντια που έχουν φέρει οι κομμουνιστές την χώρα.

https://ethnikismos.net/2017/02/01/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Χορός Του Διαβόλου Από Την Σαλμα Ενθουσίασε Εκατομμύρια Άντρες Και Τους Ώθησε Στον Σατανισμό