Βουλγαρία: «Αν χρειασθεί θα σφραγίσουμε τα σύνορα»

«Αν χρειασθεί θα «σφραγίσουμε» τα σύνορα και δεν θα επιτρέψουμε την παράνομη διακίνηση μεταναστών. Οι δυνάμεις μας ετοιμάζονται για μια μακροπρόθεσμη αποστολή στα βουλγαρικά σύνορα».


Αυτό δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Νικολάι Νέντσεφ στο Μπλαγκόεβγκραντ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.


«Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες παραμονής των βουλγαρικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων ενδυμάτων και ιατρικής περίθαλψης, δήλωσε ο υπουργός.


«Οι δυνάμεις μας υπηρετούν στα σύνορα σε υψηλή επιφυλακή», τόνισε προσθέτοντας ότι συνεργάζονται στενά με τις αρχές φύλαξης των συνόρων με τις γειτονικές χώρες.


Στο Μπλαγκόεβγκραντ ο Βούλγαρος υπουργός Άμυνας είχε συναντήσεις με το δήμαρχο Ατανάς Καμπίτοφ και τον κυβερνήτη Μπίσερ Μιχαήλοφ σε θέματα για την ασφάλεια στην περιοχή και τη συμμετοχή των στρατευμάτων στην ασφάλεια των συνόρων.


«Δεν θα επιτρέψουμε την εμπορία ανθρώπων», δήλωσε ο Νέντσεφ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον δήμαρχο και τον κυβερνήτη.


Ο κυβερνήτης του Μπλαγκόεβγκραντ, Μιχαήλοφ τόνιε ότι «οι κάτοικοι της περιοχής αισθάνονται προστατευμένοι με την μεγάλη ασφάλεια στα σύνορα, χάρη στους εργαζόμενους στην ‘Συνοριακή Αστυνομία και τον βουλγαρικό στρατό».


echedoros-a.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Χορός Του Διαβόλου Από Την Σαλμα Ενθουσίασε Εκατομμύρια Άντρες Και Τους Ώθησε Στον Σατανισμό