Η Σφραγίδα του Αντίχριστου!!! Τι κρύβει αυτός ο κώδικας!
Τι κρύβει ο κώδικας QR; Το 666 και τον «οφθαλμό» του Αιγυπτιακού θεού Ώρου που εμφανίζεται στην μεγάλη πυραμίδα στο Αμερικανικό δολάριο. Προσέξτε την διάταξη. Πως είναι τοποθετημένα τα εξάρια. Κατάλληλα κρυμμένα. Σε τριγωνική μορφή αλλά και σε πυραμιδοειδή.

QR code in Pentagram (Sigil of Baphomet).

Ο κώδικας QR στο μέτωπο του τραγόμορφου Σατανά στην πεντάλφα ή πεντάγραμμο (σφραγίδα του Μπαφομέτ). Πανάρχαιο σύμβολο των Σατανιστών.
Pentagram (Sigil of Baphomet) using Threshold filter to reveal QR code.

Εφαρμόζοντας το φίλτρο Threshold (τιμή 248) σε ένα απλό πρόγραμμα εμφάνισης εικόνων όπως είναι το Phoxo για να αποκαλυφθεί με Ζουμάρισμα κρυμμένος ο κώδικας QR στο μέτωπο του τραγόμορφου Σατανά (Μπαφομέτ). Η εφαρμογή του φίλτρου έγινε εντελώς τυχαία, μία ημέρα, και μετά κάνοντας ζουμάρισμα, φάνηκε ο κρυμμένος κωδικός !!!

Δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων όπως το γνωστό Photoshop. Η αποκάλυψη έγινε εντελώς τυχαία ενώ έπαιζα με τα φίλτρα εικόνας και το Ζουμάρισμα! Μπορείτε να το κάνετε κι εσείς σε όλες τις αποκρυφιστικές εικόνες.

Κάποιες, όπως αυτή εδώ, έχουν κρυμμένα σύμβολα ή και λέξεις, φράσεις, όπως και στις ταινίες του Χόλιγουντ !!! Θέλει πολύ υπομονή και ελεύθερο χρόνο…

Όπως όλοι αυτοί που ψάχνουν την υδρόγειο μέσα από τον δορυφόρο του Google Earth και βρίσκουν διάφορα περίεργα και ανεξήγητα.Τα 3 εξάρια και το μάτι του Αιγυπτιακού θεού Ώρου στον κώδικα QR


Ο κώδικας QR είναι κρυμμένος στο μέτωπο του Μπαφομέτ, στο πεντάγραμμο του Διαβόλου, πανάρχαιο σύμβολο των Σατανιστών.


Pentagram (Sigil of Baphomet). Το σύμβολο των Σατανιστών.

Η εικόνα «καθαρή», χωρίς το φίλτρο Threshold. Μπορείτε εύκολα να την βρείτε στο ίντερνετ.


Ο κώδικας QR χαραγμένος με ένα απλό τατουάζ.

Είμαστε ήδη στην εποχή όπου το τατουάζ, πάνω σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, θεωρείται από την πλειοψηφία της νέας γεννιάς αναπόσπαστο «στολίδι» αλλά και φετίχ.

Η προπαγάνδα δεκαετιών κυρίως από την τηλεόραση αλλά και από τα έντυπα μέσα, κατάφερε τον σκοτεινό σκοπό της, να διαβρώσει και να καθυποτάξει την πλειοψηφία. Όσοι αντιδρούν, κατακρίνονται αμέσως σαν σκοταδιστές ή οπισθοδρομικοί. Εδώ βλέπουμε τον νέο κώδικα QR που θα αντικαταστήσει τον γραμμικό σε όλα τα προϊόντα να είναι χτυπημένος σε τατουάζ σε Αμερικανούς πολίτες και να «φοριέται» ήδη σαν μόδα από αρκετούς εκεί.Έτσι θα είναι η σφραγίδα του Αντιχρίστου. Το νέο Ηλεκτρονικό Τατουάζ. Μικροκυκλώματα χαραγμένα στο Δεξί χέρι ή στο μέτωπο εμπεριέχοντας τον κώδικα QR. Βρίσκεται σε πειραματική μορφή σε ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία και Ινδία. Η παραγωγή του και η εφαρμογή του αυξάνεται κάθε μήνα με γρήγορους ρυθμούς. Άπαξ και το «φορέσεις» δεν μπορείς να το βγάλεις με τίποτα! Εάν το έχεις στο δεξί σου χέρι, πρέπει να το κόψεις.

Εάν το έχεις στο μέτωπο, δεν σώζεσαι !!! Χωρίς αυτό το «τατουάζ» δεν θα μπορούν ούτε να πουλήσουν, ούτε να αγοράσουν, για όλους αυτούς που είναι δούλοι του χρήματος και των υλικών απολαύσεων . Όσοι δεχθούν τον Αντίχριστο για Μεσσία και Σωτήρα τους θα το «χαράξουν» αμέσως.

Οι υπόλοιποι, θα καταφύγουν στα βουνά και στις ερήμους. Ο διωγμός θα είναι μεγάλος… στο τέλος όμως η Νίκη θα είναι δική μας με τον Ιησού Χριστό μας, οδηγό μας και απελευθερωτή όλων των δεινών !!! Θεός μας και Σωτήρ μόνο ο Ιησούς Χριστός, ο Τριαδικός Θεός. Ο Παντοκράτωρ, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών…

http://katohika.gr/diethni/i-sfragida-tou-antixristou/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Χορός Του Διαβόλου Από Την Σαλμα Ενθουσίασε Εκατομμύρια Άντρες Και Τους Ώθησε Στον Σατανισμό