ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΕΣ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Προς τις Ελληνίδες Γυναίκες:

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ…

Στην αρχαία Αθήνα, κατά την περίοδο του πελοποννησιακού πολέμου, οι γυναίκες με επικεφαλής τη Λυσιστράτη αποφασίζουν να σταματήσουν τον πόλεμο και να ξαναφέρουν την ειρήνη στον τόπο τους. Ανάμεσα στις συγκεντρωμένες γυναίκες, ξεχωρίζουν εκτός από τη Λυσιστράτη, η Αθηναία Κλεονίκη, η νεαρή Μυρρίνη, και η Σπαρτιάτισσα Λαμπιτώ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ .

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΕΣ.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ (Ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.

ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…

ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ (ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΤΟ-ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ…

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ:

ΒΙΝΤΕΟ:

Ο Παλαιστίνιος Μοσάμπ Γιούσεφ γιος του αρχηγού της Χαμάς (δηλ. του Σέϊχ Χασάν Γιούσεφ ιδρυτή της Χαμάς!!) καταγγέλει: Το πρόβλημα του Ισλάμ είναι… ο Θεός του!

Ιρανή που βιάστηκε μιλά για τον Νόμιμο βιασμό στο Ισλάμ

Νεαρή Σύρια αποκηρύσσει το Ισλάμ. «Ο πατέρας μου με έβαλε σε δημοπρασία».

Τι διδάσκουν τα Ισλαμικά σχολεία στην Βρετανία

Στο Ισλάμ επιτρέπεται η διεστραμμένη παιδεραστία

Σομαλή πρόσφυγας στην Σουηδία ανακαλύπτει τι λέει το Κοράνι και γίνεται Χριστιανή

2016 – Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Από:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
aandrex@gmail.com
http://katohika.gr/ellada/ginete-eseis-oi-nees-lisistrates/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Χορός Του Διαβόλου Από Την Σαλμα Ενθουσίασε Εκατομμύρια Άντρες Και Τους Ώθησε Στον Σατανισμό