Έφτιαξαν ναό του Σατανά στον Πειραιά…(video)

Έντονη είναι η ανησυχία που έχει προκληθεί στον Πειραιά, καθώς φαίνεται πως ορισμένοι τοπικοί σατανιστές χρησιμοποιούν τον εγκαταλελειμμένο πύργο του Πειραιά ως ναό σατανιστικών τελετών. Ο πύργος αυτός έχει ύψος 84 μέτρα και 22 ορόφους, γεγονός που φανερώνει πως είναι εξαιρετικά δύσκολος ο έλεγχός του από τις αρχές.

Ο πύργος δε θυμίζει καθόλου πια το πολυτελές κτίριο που ήταν κάποτε. Ορισμένα σημεία του τοίχου έχουν καταρρεύσει, βρίσκεται υπό πλήρη εγκατάλειψη και διάλυση και προφανώς γίνεται χρήση του για εκτός του νόμου τελετουργίες.

Οι εικόνες που κατέγραψαν εντός του πύργου είναι σοκαριστικές! Παντού υπάρχουν σατανιστικά σύμβολα και πεντάλφες, 666, εύφλεκτα υλικά, κόκκινα ράσα, κόκκινα ρούχα που έγραφαν εκκλησία του σατανά, προσανάματα και αποκαΐδια. Μάλιστα εντοπίστηκαν αυτοσχέδια όπλα.


Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα γίνεται χρήση του ναού από τους σατανιστές, ωστόσο έχει προκληθεί τεράστια ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Οι αρχές πρέπει να ερευνήσουν άμεσα την υπόθεση αυτή.
1
2

orthodoxianews

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες