Αυτός είναι ο ελεύθερος σκοπευτής που σκότωσε αστυνομικούς στο Ντάλας


Ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Ντάλας, όπου 5 στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν, αναγνωρίστηκε, όπως μετέδωσαν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για τον 25χρονο Μάικα Ξαβιε Τζόνσον

Πρόκειται για τον Μάικα Ξαβιε Τζόνσον, έναν νεαρό άνδρα ηλικίας 25 ετών ο οποίος διέμενε στο Μεσκίτ, ένα προάστιο του Ντάλας, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CBS News και NBC News.Όπως μεταδίδουν άλλα μέσα, ο νεαρός είχε υπηρετήσει στο αμερικανικό στρατό, στο U.S. Army Reserve.

Τον 25χρονο σκότωσαν τα ξημερώματα άνδρες των ειδικών δυνάμεων όταν τον περικύκλωσαν σε ένα κτίριο της πόλης όπου είχε οχυρωθεί.


Ο Τζόνσον σύμφωνα με ανώνυμες αστυνομικές πηγές, έχει καθαρό ποινικό μητρώο, ενώ ζούσε μαζί με την μητέρα του σε ένα σπίτι το οποίο αυτή τη στιγμή ερευνάται από δυνάμεις της αστυνομίας. Μάλιστα, όπως δήλωσε ένας γείτονας του νεαρού, ο Wayne Bynoe στο CNN, ο Τζόνσον ήταν ήσυχος και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Σύμφωνα με το NBC, στο τόπο της επίθεσης βρέθηκε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ, το οποίο και είναι καταχωρημένο στο όνομα Delphene Johnson, στο όνομα δηλαδή της μητέρας του.

tribune.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες