Ο Ρ.Τ.Ερντογάν καταδιώκει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για να τον συλλάβει λόγω σχέσεων με τον Φ.Γκιουλέν!

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν καταδιώκει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο προκειμένου να συλληφθεί και να δικαστεί για σχέσεις με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν!

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει το περιβάλλον του Ρ.Τ.Ερντογάν, ο Οικουμενικός Πατριάρχης λίγες ώρες πριν την εκδήλωση του πραξικοπήματος έφυγε από την Τουρκία.

Σύμπτωση ή κάτι ήξερε, κάποιος δηλαδή τον είχε προειδοποιήσει;Πήρε μία από τις τελευταίες πτήσεις από το αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη και έφυγε από την Τουρκία.

Βέβαια ο Αυστριακός Μητροπολίτης Arseny είπε ότι η πτήση από την Κωνσταντινούπολη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου δεν ήταν ξαφνική αλλά πήγε σε προσκύνημα στην Σλοβενία.

Ο Μητροπολίτης χαρακτήρισε το γεγονός εντελώς συμπτωματικό.

Παρόλ αυτά οι Γερμανοί δημοσιογράφοι εξηγούν τα γεγονότα με πολύ διαφορετικό τρόπο.


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε από πριν κατηγορηθεί για σχέσεις με τον ιμάμη Φ.Γκιουλέν για τον οποίο ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Παράλληλα αναφέρει ότι ο Βαρθολομαίος είχε προειδοποιηθεί από πριν ότι επίκειται στρατιωτικό κίνημα.

Μάλιστα οι Γερμανοί αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη αλλά θα παραμείνει για διακοπές στην Σλοβενία.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν χρησιμοποιεί τα πραξικόπημα για να εξαφανίσει όλους τους εχθρούς του ή τους αντιπάλους του και γενικά όσους δεν συμπαθεί.

Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν το ρωσικό αυτό δημοσίευμα είχε κάποια βάση.

Ο Ερντογάν κατηγορεί τους πάντες για σχέση με τον Γκιουλέν.

Σε μια Τουρκία που είναι υπό το νόμο της Σαρίας όλα είναι πιθανά….pentapostagma

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά: Τι να κάνετε - Αντιμετώπιση(video)