Ραγδαίες εξελίξεις: Τζιχαντιστές και άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών τινάζουν στον αέρα το Euro – 2.000 ειδικές δυνάμεις και 350 Βρετανοί αλεξιπτωτιστές έτοιμοι να αναπτυχθούν στη Γαλλία! (βίντεο)


Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε ΗΠΑ και Γαλλία, Φ.Ολάντ και Ν.Κάμερον συμφώνησαν σε κοινό επιχειρησιακό σχέδιο δράσης σύμφωνα με το οποίο στρατιώτες της SAS μαζί με κατασκόπους της MI6 και 350 Βρετανούς αλεξιπτωτιστές είναι πανέτοιμοι να αναπτυχθούν σε περίπτωση νέας τρομοκρατικής επίθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη εναλλακτικού σχεδίου που περιλαμβάνει μέλη 2.000 ειδικών δυνάμεων και 35 ελικόπτερα Osprey V22 . Το καθένα μπορεί να μεταφέρει 24 μέλη των ειδικών δυνάμεων.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες λόγω πληροφοριών ότι τζιχαντιστικοί πυρήνες από την Βρετανία διείσδυσαν στη Γαλλία για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τρεις Διοικητές της SAS και ένας Στρατηγός που εργάζονται από κοινού μαζί με τις γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας.

Στην ίδια κοινή ομάδα συμμετέχει προσωπικό από την Κοινή Αντιτρομοκρατική ομάδα Ανάλυσης και την βρετανική υπηρεσία πληροφοριών GCHQ.

Ανώνυμες πηγές τονίζουν πως «Οι Βρετανοί είναι τμήμα της ομάδας που παρέχουν συμβουλές και τακτική καθοδήγηση όπως και «πηγές» αν αυτό απαιτηθεί».

«Το πρόβλημα είναι ότι ο αριθμός των σκληροπυρηνικών ισλαμιστών στη Βρετανία έχει αυξηθεί δραματικά και δεν μπορούμε να τους παρακολουθούμε όλους» πρόσθεσε.

Το ίδιο το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε την πολεμική ετοιμότητα 350 Βρετανών αλεξιπτωτιστών για άμεση επέμβαση στη Γαλλία.

Τα στρατεύματα αυτά είχαν λάβει μέρος σε μεγάλη άσκηση του ΝΑΤΟ.

Ο Γάλλος Υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε πλήρη κινητοποίηση των δυνάμεων ασφαλείας κατά τη διάρκεια του Euro 2016 μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε ΗΠΑ και Γαλλία.

Ο Bernard Cazeneuve έφτασε στη Μπορντώ τη Δευτέρα για να επιθεωρήσει την ζώνη των φιλάθλων στο τοπικό στάδιο το οποίο θα φιλοξενήσει τον αγώνα Αυστρίας-Ουγγαρίας.

«Είμαστε στο μέγιστο επίπεδο επαγρύπνησης» είπε ο Δήμαρχος Alain Juppe, που συνόδευε τον Cazeneuve.


Επτά Άγγλοι οπαδοί, τρεις Γάλλοι και ένας Αυστριακός καταδικάστηκαν με ποινή φυλάκισης και απαγόρευσης εισόδου στη Γαλλία για τα επεισόδια στον αγώνα Αγγλίας-Ρωσίας.

Ο Άγγλος οπαδός Alex Booth, 20 ετών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο μηνών ενώ ο Ian Hepworth, 41 ετών, «έφαγε» τρεις μήνες.

Ο Hepworth άφησε άφωνο το δικαστήριο όταν είπε ότι «σκοπός δεν ήταν να χτυπήσω τους αστυνομικούς αλλά ήθελα να εντυπωσιάσω τους καινούριους Γάλλους φίλους μου».Το χειρότερο Euro ίσως είναι αυτό και μακάρι να διαψευστούμε. Δείτε σκηνές από το ¨ξύλο» που έπεσε και πέφτει.
pentapostagma

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες