ΧΑΡΑΓΜΑ – ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ


Καλημέρα Ζαχαρία,

διαβάζω εδώ και 2 χρόνια τα κατοχικά και παρ´ όλου δεν έχω μπει πλήρης στο πνεύμα σας, σαν ανοιχτό μυαλό που θεωρώ ότι είμαι, θεωρώ ότι μου έχετε ανοίξει τους ορίζοντες το πως να βλέπω τον κόσμο με άλλο μάτι. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο λόγος που επικοινωνώ μαζί σου / σας είναι το θέμα για το χάραγμα / τσιπάρισμα / νέες ταυτότητες. Σου επισυνάπτω κάποιες σκέψεις μου τους οποίες ομολογουμένως έχω πάρει από έναν αυστριακό που έχει το “Amanita Market Forecasting probably is the most unconventional market letter on this planet”. Στα ελεύθερα άρθρα του και μάλιστα αυτό τις 3/2/2016 Electrosmog: mobile phone = mark of the beast αναφέρεται στο κινητό, που ΟΛΟΙ έχουμε, ως το τσιπάρισμα.

(http://www.amanita.at/en/interesting/end-times-electrosmog?id=1495) Λέει πως μάλλον το χάραγμα στο χέρι ή κάτι άλλο απλά είναι για προσανατολισμό. Και μάλλον έχει δίκιο γιατί δεν φτάνει ο χρόνος για να γίνει αυτό παγκοσμίως. Το γεγονότα τρέχουν σαν ακτίνα φωτός. Αν έχεις χρόνο διάβασε τον λίγο και πες μου την απόψη.

Συνέχισε / συνεχίστε το έργο σου /σας.

Φιλικά

Κώστας

1. “Εκείνους που κατοικούσαν επάνω στη γη να κάνουν μια εικόνα στο θηρίο, που έχει την πληγή της μάχαιρας, και έζησε. Και του δόθηκε η ικανότητα να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε η εικόνα του θηρίου να μιλήσει, και να κάνει, όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου, να θανατωθούν” Αποκάλυψη 13:14,15

Υπάρχει μόνο μία εικόνα που μιλάει και είναι η ΟΘΟΝΗ.

2. “Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους·και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.

α) Τι έχει ο κάθε άνθρωπος και στις φτωχές χώρες: κινητό. Και οι πιο πολλοί το έχουν στο δεξί χέρι για να γράφουν ή το βάζουν στο μέτωπο για να μιλάν. Δηλαδή δεν είναι σταθερό όπως θέλουν να μας πουν με το τσιπάκι.
β) ιντερνέτ: www = 666 εβραϊκό αλγόριθμο. Πλέον οι πιο πολλοί είναι συνεχώς συνδεμένοι στο ιντερνέτ.
γ) barcode: κάθε προϊόν το έχει σήμερα.
δ) λογιστική: όλες οι διεργασίες γίνονται μέσα από το ιντερνέτ σήμερα.
ε) Πάπας Φραντσίσκους: Το όνομά του είναι Bergoglio. Συμπληρώστε το όνομα μέσο από ALT και δεξιό πληκτρολόγιο με αριθμούς = 666. “Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666 Αποκάλυψη 13:18


3. “Και ένας τρίτος άγγελος τους ακολούθησε, λέγοντας με δυνατή φωνή: Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του, και παίρνει το χάραγμα επάνω στο μέτωπό του ή επάνω στο χέρι του, θα πιει κι αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού, που είναι κερασμένο ανόθευτο μέσα στο ποτήρι της οργής του· και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιους αγγέλους και μπροστά στο Αρνίο. Και ο καπνός του βασανισμού τους ανεβαίνει σε αιώνες αιώνων·και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος παίρνει το χάραγμα του ονόματός του” Αποκάλυψη 14:9-11.

Το κινητό είναι ανοιχτό 24/7, τα μικροκύματα εκπέμπουν δίπλα από το κρεββάτι = έλλειψη μελατονίνης η οποία είναι υπεύθυνη για καλό ύπνο και για την καταπολέμηση του καρκίνου. “θα βασανιστεί με φωτιά” σημαίνει burnout που παθαίνουμε από την αλόγιστη χρήση του κινητού, επίσης καίει το μέτωπο.

4. “Και είδα θρόνους· και επάνω σ’ αυτούς κάθισαν, και τους δόθηκε κρίση· και είδα τις ψυχές των αποκεφαλισμένων εξαιτίας της μαρτυρίας του Ιησού, και εξαιτίας του λόγου του Θεού, και οι οποίοι δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε την εικόνα του· και δεν πήραν το χάραγμα επάνω στο μέτωπο τους κι επάνω στο χέρι τους· κι ανέζησαν και βασίλευσαν μαζί με τον Χριστό 1000 χρόνια. Οι υπόλοιποι, όμως, των νεκρών δεν ανέζησαν, μέχρις ότου συμπληρωθούν τα 1000 χρόνια· αυτή είναι η πρώτη ανάσταση” Αποκάλυψη 20:4,5.

Εδώ εννοεί ότι έχεις την επιλογή το να έχεις κινητό ή όχι, δεν σου το απαγορεύει κανείς. Αλλά βέβαια υπάρχει η “ανάγκη” ή “εξαναγκασμός” μέσω τον social media facebook κλπ.

5. “Και άκουσα μια μεγάλη φωνή από τον ναό, που έλεγε προς τους επτά αγγέλους: Πηγαίνετε και ξεχύστε στη γη τις φιάλες του θυμού του Θεού. Και πήγε ο πρώτος, και ξέχυσε τη φιάλη του επάνω στη γη· και έγινε κακό και οδυνηρό έλκος στους ανθρώπους, που είχαν το χάραγμα του θηρίου, και προσκυνούσαν την εικόνα του. Και ο δεύτερος άγγελος ξέχυσε τη φιάλη του στη θάλασσα, και έγινε αίμα σαν νεκρού ανθρώπου· και κάθε ζωντανή ύπαρξη πέθανε μέσα στη θάλασσα. Και ο τρίτος άγγελος ξέχυσε τη φιάλη του στους ποταμούς και στις πηγές των νερών· και έγινε αίμα” Αποκάλυψη 16:1-4.

Ο καρκίνος στον εγκέφαλο που θερίζει.

http://katohika.gr/sinomosia/xaragma-tsiparisma/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες