Αν θελήσει να πάρει ψυχές το μάτριξ θα τις πάρει… δείτε το μοτίβο για να γνωρίζετε

Αν θελήσει να πάρει ψυχές το μάτριξ θα τις πάρει… δείτε το μοτίβο για να γνωρίζετε

Εχθές η Κατοχική ομάδα μιλούσε για τα παραλίγο αεροπορικά δυστυχήματα που δεν έγιναν στην Ασία. Δεν είναι ότι δεν γίνονται δυστυχήματα….αλλά γνωρίζουμε και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αν δεν συμβεί ένα δυστύχημα σε ορισμένη γεωγραφική περιοχή… μέσα σε 2 ημέρες….εφόσον έχουν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα με αεροπλάνα όπως σας δείξαμε εχθές… θα γίνει δυστύχημα μέσα στο Μάτριξ όπως έγινε και τώρα με την πτώση ελικοπτέρου στο Βόρνεο στην επαρχία Sarawak.

Στο ελικόπτερο μεταξύ των επιβατών ήταν ο αναπληρωτής υπουργός και άλλοι πολιτικοί. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το ελικόπτερο ήταν του τύπου AS 350, ECUREUIL και απογειώθηκε εχθές Πέμπτη και λίγο μετά την απογείωσή του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.


Μέσα σε 2 24ωρα υπήρχαν προβλήματα με αεροπλάνα στην Ασία…. ένα στην Ταϊλάνδη που δεν μπόρεσε να φύγει και έφυγε μετά από 2 ημέρες λόγο τεχνικών προβλημάτων (έτσι γράφει ο τύπος και άρα πρόκειται για μεγάλο τεχνικό πρόβλημα που δεν το αναφέρουν για ευνόητους λόγους)…. ένα άλλο αεροσκάφος προς στην Τζακάρτα με τον τραυματισμό 31 ατόμων…που θα στοίχιζε την ζωή πολλών επιβατών….βάλαμε και το βίντεο του απο τους πανικόβλητους επιβάτες του…

…και τελικά έπεσε ένα ελικόπτερο με πολιτικούς πάλι στην Ασία… ΕΧΘΕΣ…στο Βόρνεο της Μαλαισίας με μεγάλα «κεφάλια» γνωστούς πολιτικούς σε όλη την Μαλαισία.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

http://katohika.gr/gn-blog/thelisei-na-parei-psixes-matriks-tha-tis-parei-deite-motivo-gia-na-gnorizete/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες