Ιδού πως θα λειτουργήσει η μεγάλη κομπίνα αρπαγής της περιουσίας σας αν χρωστάτεΤου Αγη Βερούτη


Η φορολογική καταιγίδα των ήδη ψηφισμένων φόρων συν τους επικείμενους των €5,4 δις ετησίως.


Πρώτα κατάργησαν το νόμο για τα υπερχρεωμένα που όμως δεν σε έπιανε γιατί είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και σε εξαιρεί.


Όσοι δεν έχετε ακόμα πάρει κατασχετήριο για την περιουσία σας, και χρωστάτε (όπως άλλα 3 εκατομμύρια Έλληνες) το κατιτίς σας στο κράτος από τους τεκμαρτούς φόρους, ετοιμαστείτε να πάρετε και σεις το κατασχετήριό σας σαν τα 28.000 κατασχετήρια που εκδόθηκαν τον προηγούμενο μήνα.


Όσοι έχετε ήδη πάρει το κατασχετήριο ετοιμαστείτε για να σας βγάλουν το σπίτι στο σφυρί στο 1/3 της αντικειμενικής τιμής του, για χρέη άνω των 500 ευρώ.


Αν δε πουληθεί με τη δεύτερη, η κυβέρνηση μπορεί να το πουλήσει για όσο είναι το χρέος σας, ή αν το χρέος σας είναι μεγαλύτερο, θα συνεχίσετε να χρωστάτε.


π.χ.,
Χρωστάς 5.000 ευρώ σε καθυστερημένες οφειλές ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) που δεν έχεις να πληρώσεις, αλλά σε χρεώνουν και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που όμως σου απαγορεύουν να έχεις.


- Σου κατάσχουν αρχικά το σπίτι σου που έχει αντικειμενική τιμή 99.000 ευρώ.
- Σου στέλνουν το κατασχετήριο με email είτε έχεις email είτε δεν έχεις.
- Βγάζουν μετά από λίγο το σπίτι στο σφυρί μέσω του ιστότοπου του ΤΑΙΠΕΔ σε αρχική τιμή δημοπρασίας το 1/3 της αντικειμενικής του, δηλαδή για 33.000 ευρώ.
- Δεν το χτυπάει κανείς για δυο δημοπρασίες στη σειρά, οπότε το κράτος απελευθερώνει την τιμή, και βάζει επιθυμητή τιμή τα 5.000 ευρώ που του χρωστάς.
- Κοράκι χτυπάει το σπίτι σου στα 2.000 ευρώ και το αγοράζει.
- Συνεχίζεις να χρωστάς 3.000 ευρώ, και ξεκινάει η δεύτερη κατάσχεση του πατρικού εξοχικού σου στο χωριό για τα υπόλοιπα 3.000 ευρώ που απέμειναν από το χρέος σου μετά την εκποίηση του σπιτιού σου.
- Σου έρχεται η έξωση από το κοράκι που είναι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού σου, και σε 15 μέρες από την επίδοση είσαι στο δρόμο με συνοδεία αστυνομικών και δικαστικού επιμελητή.
- Λίγες μέρες μετά βγαίνει στο σφυρί και το πατρικό σου στο χωριό για το υπόλοιπο 3χίλιαρο που χρωστάς.


Πάμε τώρα για το αυξημένο ΕΝΦΙΑ του 2015 που θα καταργούσαν και που τώρα χρωστάς!


Αμ ,πως θα πληρωθούν οι αυξήσεις των μετακλητών και οι νέες προσλήψεις που χρειάζεται η δημόσια διοίκηση, και που δεν θέλει το κακό ΔΝΤ;;;


ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;


http://www.freepen.gr/2016/05/blog-post_220.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες