ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ | «ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ»!! ΔΕΙΤΕ VIDEO

ελικοπτερα
ελικοπτερα

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ | «ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ»!! ΔΕΙΤΕ video

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ, ΠΕΦΤΟΥΝ.
ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ & ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΛΑΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ “ΛΕΥKΗ ΕΠΙΤΑΓΗ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Στους δρόμους βγήκαν αυθόρμητα χιλιάδες διαδηλωτές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες που πιστεύουν ότι χάνονται και βουλιάζουν από αντιλαικά μέτρα από άθλια κυβέρνηση “αριστερών” τυράννων με πρώτο και καλύτερο τον πρωταίτιο της εθνικής συμφοράς που οδηγεί τη χώρα στην ολόπλευρη καταστροφή.
Οι πορείες που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ήταν ογκώδεις, αφού περισσότερα από 100.000 άτομα συμμετείχαν σε αυτές, ενώ μεγαλειώδεις ήταν και οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ξεκίνησαν το πρωί από την Ομόνοια και την πλατεία Κλαυθμώνος, για να καταλήξουν έξω από τη Βουλή. Ωστόσο η πορεία διαλύθηκε απότομα από επεισόδια που προκλήθηκαν από κουκουλοφόρους στην πλατεία Συντάγματος, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Αυτή την ώρα όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί εκτός από την Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνείου.
«Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στα ελικόπτερα, Αλέξη, ποιος θα μπει», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, το οποίο πλημμύρισε από διαδηλωτές, καθώς οι σημερινές συγκεντρώσεις είχαν εντυπωσιακή συμμετοχή.
Να σημειώσουμε εδώ, πως ΚΑΝΕΝΑ κόμμα της ανιπολίτευσης δεν συμμετείχε στις διαδηλώσεις. Τόσο πολύ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΡΑ δεν την περίμενε κανείς. Τρέμουν την φυλακή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Τρέμουν τον ελληνικό λαό ενωμένο μια γροθιά…

AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά: Τι να κάνετε - Αντιμετώπιση(video)

7 Σημαντικοί Λόγοι που ΔΕΝ Πρέπει ποτέ να κρατάμε τα Αέρια μας. Ο 3ος θα σας Εκπλήξει!