ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!!ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!!

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στην Συρία φουντώνουν την αρτηριακή πίεση του Σουλτάνου και το μάτι του θολωμένο λοξεύει προς Αιγαίο.

Α.Η Μόσχα και η Ουάσιγκτον συμφώνησαν σε σχέδιο για την κατάπαυση πυρός στη Συρία, που θα τεθεί σε ισχύ από τις 27 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους όρους και τις προϋποθέσεις για την «παύση των εχθροπραξιών». Το προσχέδιο καλεί ακόμη τις αντιμαχόμενες πλευρές στη Συρία να συμφωνήσουν στην παύση των εχθροπραξιών έως το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μία από τις πηγές του Reuters.

Β. ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απέχει από τη λήψη οποιουδήποτε δραστικού μέτρου εναντίον των Κούρδων της Συρίας σε μια τηλεφωνική συνομιλία 80 λεπτών που είχε μαζί του Παρασκευή μετά από την βομβιστική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε 28 άτομα στην Άγκυρα.

Μάλιστα είναι πλέον καθόλα αμφίβολο αν ακόμη και λεκτικά στηρίξουν οι ΗΠΑ την σχεδιαζόμενη εισβολή της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας στην Συρία.

Και τι εννόησε ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ σουλτάνος ;
Να δημιουργήσει αντιπερισπασμό στα Βόρεια σύνορα μας;

¨Τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα μιας και απαιτούν όλοι οι πρόσφυγες να κατέχουν διαβατήριο ή ταυτότητα καθώς δεν επαρκεί πλέον το υπηρεσιακό σημείωμα που λαμβάνουν από τις ελληνικές αρχές.
Μετά την απαγόρευση διέλευσης Αφγανών στα σύνορα των Σκοπίων, περισσότεροι από 4.500 πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί στην Ειδομένη.
Έτσι, πριν καλά – καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας των Βρυξελλών που προέβλεπε ότι καμία χώρα δεν θα κλείσει τα σύνορα της μέχρι την 6η Μαρτίου, τα Σκόπια παραβίασαν την δέσμευσή τους, παγιδεύοντας χιλιάδες μετανάστες προς την πλευρά της Ελλάδας.
Μια δέσμευση που ανέφερε ότι θα διατηρηθεί το status quo στα σύνορα της ΕΕ έως τις 6 Μαρτίου, οπότε και θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, στην οποία θα συμμετάσχει και η Τουρκία.¨

Σήμερα οι Βρυξέλλες ισχυρίζονται ότι δεν έκλεισαν παντελώς τα σύνορα τα Σκόπια αλλά υπάρχει μειωμένη ροή.
Τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ , την πλατεία Βικτωρίας και την Ειδομένη τα ρωτήσανε τι συμβαίνει τελικά;

Το κλείσιμο των συνόρων στους πρόσφυγες στα Σκόπια μπορεί να βολεύει προσωρινά την Αυστρία , τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους , αλλά είναι ένα κρυφό στρατηγικό όπλο των Τούρκων σε πλήρη ανάπτυξη.


Όταν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι κατηγορούν την Ελλάδα ότι λόγω των αδυναμιών της να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση μετέφερε τα σύνορα της ΕΕ από το ΑΙΓΑΙΟ στα Σκόπια, είναι πολύ λογικό ο Ερντογάν να θεωρεί την Ελλάδα εκτός Σένγκεν και να παίζει τα παιχνίδια του.

Μέσα σε αυτό το παιχνίδι με ¨ ΔΩΡΑ¨ είναι και τα Σκόπια που διατηρούν στενές σχέσεις με την Τουρκία.

¨ περίπου 780 στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας έχουν εκπαιδευτεί στη Τουρκία, εκ των οποίων περίπου 100 είναι απόφοιτοι των Ακαδημιών Πολέμου και των Στρατιωτικών Ιατρικών Ακαδημιών. Με συνολικά 22 υπογραφείσες συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας από το 1998, το συνολικό ύψος της τουρκικής στρατιωτικής βοήθειας προς τα Σκόπια ανέρχεται στο ποσό των $18 εκατομμυρίων.
Σημειώνεται ότι με τη βοήθεια της Άγκυρας λειτουργούν στην ΠΓΔΜ δύο σταθμοί υποκλοπής επικοινωνιών κοντά στα Ελληνικά σύνορα.¨

Από τις 6 Σεπτεμβρίου του 2015 προβλέπουμε το σφράγισμα των Ευρωπαϊκών συνόρων πλην Ελλάδος στις κατακλυσμιαίες προσφυγικές ροές του ανθρώπινου πόνου δια του Αιγαίου και αρθρογραφούμε :
¨Αν κλείσει τα σύνορα η Ευρώπη πλην Ελλάδος μπαίνουμε σε άμεση εμπλοκή με τους Τούρκους;¨

Σήμερα λίγους μήνες μετά το σενάριο αυτό παίρνει σάρκα και οστά και μυρίζει στρατιωτική περικύκλωση της Ελλάδος μέσα και έξω.

Βλέπουμε την Ευρώπη αναποφάσιστη αν μας κρατήσει τελικά στην Σένγκεν και η οποία ετοιμάζεται στην σύνοδο της 6ης Μαρτίου να λάβει αποφάσεις.
Όμως ο Σκοπιανός καρναβαλιστής δήθεν ¨Μακεδόνας¨ βιάζεται να κλείσει τα σύνορα.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ όμως ποιανού αφεντικού;

Είναι μια κρίσιμη περίοδος και οι πρόσφυγες που διαπερνούν το Αιγαίο γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα πλην Ελλάδος.

Μέσα σε αυτή την δεξαμενή του ανθρώπινου πόνου που στοιβάζεται στην Ελληνική επικράτεια με την αδυναμία να μεταφερθεί σε άλλη χώρα είναι βολικό τώρα και περισσότερο από κάθε άλλη φορά επικίνδυνο εκτός από τους τζιχαντιστές να παρεισφρήσουν και εκλεκτές τουρκικές ειδικές δυνάμεις έτοιμες για εκείνη την ΩΡΑ 0.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ επιτέλους μη βρεθούμε σε Εθνική Τραγωδία μεγάλη.

Η ΕΛΛΑΔΑ στοχοποιήθηκε από τον Σουλτάνο, αλλά ο Σουλτάνος στοχοποιήθηκε εδώ και καιρό από την ΚΡΙΣΗ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

volcanotimes

http://katohika.gr/ellada/molis-lavame-tin-eidisiamesi-entoli-erntogan-sta-skopiaksekiname-polemo-me-tin-elladakleiste-ta-sinora/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες