ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ!! ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ “ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ”;


ΑΠΟΡΙΑ: Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;Δείτε την επιστολή προς τους Εισαγγελείς εφέτες της χώρας:

Προς τους κ.κ. Εισαγγελείς Εφετών της Χώρας και δι’ αυτών στους κ.κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών της περιφερείας τους

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται το φαινόμενο του αποκλεισμού της κυκλοφορίας σε δημόσιες οδούς από τους συμμετέχοντες κλπ. στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Η συμπεριφορά αυτή, όπως γνωρίζετε, συνιστά κατ’ αρχάς την αξιόποινη πράξη της παρακώλυσης συγκοινωνιών (άρθρο 292 ΠΚ, όπως ισχύει). Η πρόβλεψη του εγκλήματος αυτού, το οποίο διώκεται αυτεπαγγέλτως, έγινε για την προστασία της εύρυθμης λειτουργίας των κάθε είδους συγκοινωνιακών εγκαταστάσεων, που προορίζονται για κοινή χρήση, ενδιαφέρουν το κοινωνικό σύνολο και θεωρούνται κοινωνικά αγαθά σημαντικής αξίας.

Θεωρώ υποχρέωσή μου, να υπομνήσω σε εσάς το αυτονόητο καθήκον σας για παρέμβασή σας, με τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών, με σκοπό, αφενός τη βεβαίωση του πιο πάνω εγκλήματος, ενδεχομένως δε και άλλων εγκλημάτων, και αφετέρου την εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών και τη δίωξή τους.

Η Εισαγγελέας του Αρείου ΠάγουRead more: http://www.oparlapipas.com/2016/02/blog-post_8667.html#ixzz415eIMBIW

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες