Ιδού ο χυμός που «σκοτώνει» τον καρκίνο: Κάθε μέρα με άδειο στομάχι


 


Χρησιμοποιήστε τη φύση και τις θεραπευτικές της ιδιότητες για να νικήσετε τον καρκίνο. Υπάρχουν πολλά φυσικά φάρμακα που μπορούν να σας βοηθήσουν να παλέψετε αυτήν την θανατηφόρα ασθένεια και να αποφύγετε τις χημειοθεραπείες.

Κάθε κομμάτι τροφής που καταναλώνουμε μέσα στη μέρα έχει είτε ένα ευεργετικό είτε ένα επιζήμιο αποτέλεσμα.Αυτός είναι και ο λόγος που θα έπρεπε να διαχωρίσετε τις όξινες τροφές από τις αλκαλικές τροφές και οι διαφορές τους έχουν επίδραση στο σώμα.

Η κατανάλωση όξινων τροφών δημιουργεί όξινο περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη μερικών ασθενειών ανάμεσα στις οποίες και τον καρκίνο. Ο καρκίνος αναπτύσσεται μόνο σε όξινο περιβάλλον και οι αλκαλικές τροφές συμβάλλουν στη βελτίωση ολόκληρης της υγείας και στην ισορροπία του ΡΗ.

Επομένως, είναι προφανές ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατέψετε τον εαυτό σας από από τον καρκίνο είναι με αλκαλικές και υγιεινές δίαιτες.Όχι μόνο οι τροφές αυτές εμποδίζουν την ανάπτυξη του καρκίνου αλλά θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον καρκίνο και σε προχωρημένη φάση.

Καταναλώνοντας τοξικές τροφές αυξάνετε τον κίνδυνο του καρκίνου και διαταράσσετε την ισορροπία στο σώμα σας πράγμα που οδηγεί στην ανάπτυξη πολυάριθμων ασθενειών.Ενώ οι όξινες τροφές οδηγούν στην ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων,δεν μπορούν τα τελευταία να επιβιώσουν σε αλκαλικό περιβάλλον.

Σ’αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε ένα χυμό που φτιάχνεται από φυλλώδη λαχανικά και θα σας βοηθήσει να υπερνικήσετε τα καρκινικά κύτταρα γρηγορότερα από κάθε άλλο φάρμακο.

Θα έπρεπε επίσης να έχετε υπόψιν σας ότι τροφές υψηλές σε περιεκτικότητα ζάχαρης είναι ο κύριος ένοχος για την ανάπτυξη καρκίνου γιατί τρέφει τα καρκινικά κύτταρα. Αποφύγετε , λοιπόν, τροφές ζαχαρώδεις και καταναλώστε τροφές υγιεινές για την υγεία σας γενικά. Σας συνιστούμε να συμπεριλάβετε στη δίαιτά σας περισσότερα λαχανικά,φρούτα και δημητριακά και ταυτόχρονα να αποφύγετε την κατανάλωση κρέατος και προ’ι’όντωνκρέατος βιομηχανικά επεξεργασμένου.

Πιείτε το χυμό που σας παρουσιάζουμε στο ακόλουθο κείμενο τουλάχιστον μία φορά τη μέρα τακτικά και θα εμποδίσετε τον καρκίνο.Ο καλύτερος τρόπος να τον καταναλώσετε για πρόληψη είναι το πρωί με άδειο στομάχι.Σε περίπτωση που σας έχει γίνει ήδη διάγνωση καρκίνου στον οργανισμό σας,πίνετε το χυμό 3 φορές τη μέρα,πριν από κάθε γεύμα.

***Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις συμβουλές του Ιατρού σας.

Πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Χορός Του Διαβόλου Από Την Σαλμα Ενθουσίασε Εκατομμύρια Άντρες Και Τους Ώθησε Στον Σατανισμό