Απίστευτο: Ζητούν από άνεργο, με 'εισόδημα' 0.26 ευρώ, να πληρώσει φόρο

Ο άνεργος, ο τόκος των 0,26 ευρώ και ο φόρος που εξόργισε τον Μιχελογιαννάκη!... Η απίστευτη ιστορία ανέργου από τη Θεσσαλονίκη


Ποιος είδε τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη σήμερα και δεν τον φοβήθηκε!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξοργισμένος σήμερα χτυπούσε πόρτες και γραφεία στα υπουργεία, δεν άφηνε τίποτα να μην το πει και ζητούσε απαντήσεις! Και με το δίκιο του μάλλον εξοργίστηκε, αφού νωρίς το πρωί πήρε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο ένα mail που τον συγκίνησε και τον εξόργισε, όπως λέει στο cretalive.gr.

To mail ήταν ένα γράμμα ενός νέου άνεργου, από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος με μηδενικό εισοδήματα καλείται να πληρώσει φόρους επειδή είχε εισόδημα από τόκους 0,26 ευρώ! Αυτό έγινε επειδή δεν έβαλε αποδείξεις, έκανε τροποποιητική και τώρα του ετοιμάζουν πρόστιμο πάνω από τον αρχικό φόρο!

"Ένας άνεργος είναι δυνατόν σήμερα στην Ελλάδα να έχει αυτή την αντιμετώπιση; Πείτε μου που γίνονται αυτά! Δεν είμαστε σοβαροί! Δεν είμαστε κράτος πια! Δεν αντέχει κανένας αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση μια και καλή πρέπει να δώσει λύσεις", είπε ο βουλευτής που προσπαθεί κι εκείνος να καταλάβει τον τραγέλαφο που ζούμε.
Το πλήρες μέιλ του ανέργου από τη Θεσσαλονίκη:

"Κύριε Μιχελογιαννάκη,

Το 2013 και 2014 ήμουν άνεργος, φιλοξενούμενος, χωρίς σπίτι και χωρίς αυτοκίνητο (της πινακίδες της παρέδωσα τέλος του 2012).

Έκανα την δήλωσή μου 3/6/2015 και ο φόρος είναι 0. Στις 19/10/2015 βλέπω στην μερίδα μου και βλέπω ότι το σύστημά σας μου κάνει τροποποιητική και μου βγάζει φόρο να πληρώσω 65,99. Αυτό το έκανε διότι είχα δηλωθέν εισόδημα από τόκους 0,26 και δεν έβαλα Αποδείξεις, (στην δήλωση που έκανα δεν μου ζητούσε αποδείξεις).

Εγώ μόλις το είδα έκανα τροποποιητική με αποδείξεις και βγάζει 0 φόρο, αλλά μάλλον θα μου βάλετε πρόστιμο παραπάνω από 65,99 σαν εκπρόθεσμη. Τα έδειξα στην εφορία και ο υπάλληλος έβαλε τα γέλια.

Έκανα αγώνα για να ξαναβγείτε, διότι είχα την εντύπωση ότι θα βοηθήσετε τους φτωχούς. Μάλλον έκανα λάθος και θα κάνετε χειρότερα από τους προηγούμενους.

Σας παρακαλώ θέλω να με απαντήσετε".


news247

Παράπονα Ρόδου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Γιατί Πονάνε Τα Δόντια Ακόμα Κι Όταν Έχει Βγει Το Νεύρο?

Από τη στιγμή που έγινε απονεύρωση σε ένα δόντι, αναμένουμε να μην έχουμε πόνους πια.