Έτσι δικαιολογούν τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο [βιντεο]Ρωσικό μαχητικό πάνω από πλοία του ΝΑΤΟ [βιντεο]
Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος πέταξε πάνω από τα πλοία του ΝΑΤΟ στη Βαλτική Θάλασσα, ανέφερε το CNN επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ύψος πτήσης ήταν 152 μέτρα.


Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, στις 11 Ιουνίου. Η ομάδα του ΝΑΤΟ περιλάμβανε τα πλοία της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας και των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το CNN, ο αμερικανικός στρατός βιντεοσκόπησε την πτήση και παρέδωσε το βίντεο στο Πεντάγωνο.


«Είναι ένα μόνιμο φαινόμενο, αλλά πιστεύουμε ότι είναι επικίνδυνο και αντιεπαγγελματικό», είπε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού. Πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία απειλή για την ασφάλεια από το ρωσικό αεροσκάφος, αλλά «το αεροπλάνο βρέθηκε χαμηλότερα από ό,τι πριν».


Νωρίτερα, το CNN ανέφερε ότι στις 30 Μαΐου το ρωσικό μαχητικό τζετ βρισκόταν σε διεθνή εναέριο χώρο πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα και πέταξε σε υψηλή ταχύτητα σε απόσταση τριών μέτρων από το κατασκοπευτικό αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.


Στη συνέχεια, το ρωσικό σκάφος άλλαξε πορεία και για κάποιο χρονικό διάστημα το ακολουθούσε. Ωστόσο, δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες για το περιστατικό.gr.rbth.com
ΠΗΓΗ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Γιατί Πονάνε Τα Δόντια Ακόμα Κι Όταν Έχει Βγει Το Νεύρο?

Από τη στιγμή που έγινε απονεύρωση σε ένα δόντι, αναμένουμε να μην έχουμε πόνους πια.