ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ετοιμάζουν νεο ολοκαύτωμα στην Ελλάδα! Υπάρχουν υποψίες για σχέδιο ασύμμετρων απειλών κατά της χώρας, με αφορμή την αντίσταση στο ΔΝΤ.

Ο εντοπισμός των Αλγερινών στην Κατάληψη της Πρυτανείας, και του Ουκρανου ναζι κουκουλοφόρου τους προηγούμενους μήνες, έχει θορυβήσει τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας.

Υπάρχουν υποψίες για σχέδιο ασύμμετρων απειλών κατά της χώρας, με αφορμή την αντίσταση που προβάλλει η Χώρα στους γύπες των Αγορών, οι οποίοι έχουν ποντάρει δισεκατομμύρια για να υφαρπάξουν τον πλούτο της χώρας και αϋλο όπως ο Τουρισμός αλλά και υλικό, όπως οι πρώτες ύλες και οι υδρογονάνθρακες.
Το σχέδιο να βάλουν χέρι μέσω του ΤΑΙΠΕΔ με αντίτιμο γελοία ποσά, όπως έκαναν και στον παρελθόν με τα πετρέλαια της Αργεντινής και της Νιγηρίας, έχει μπει μέχρι στιγμής στις καλένδες.
Τα σενάρια που εξετάζονται είναι έκτροπα σε αστικές περιοχές με ασύμαντες αφορμές ή ταυτόχρονοι εμπρησμοί στην επικράτεια.

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ετοιμάζουν νεο ολοκαύτωμα στην Ελλάδα! Υπάρχουν υποψίες για σχέδιο ασύμμετρων απειλών κατά της χώρας, με αφορμή την αντίσταση στο ΔΝΤ. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/blog-post_353.html#ixzz3dETv1QEW

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά: Τι να κάνετε - Αντιμετώπιση(video)

7 Σημαντικοί Λόγοι που ΔΕΝ Πρέπει ποτέ να κρατάμε τα Αέρια μας. Ο 3ος θα σας Εκπλήξει!