Κρεμλινο: Τεραστια ανακοινωση!!!ΒΙΝΤΕΟ]Με κομμενη την ανασα η ανθρωποτητα περιμενει την ανακοινωση που θα γινει την Κυριακη στη Μοσχα ,με ικασιες οτι η ανακοινωση περιεχει την εναρξη του 3ου Παγκοσμιου πολεμου η τον θανατο του Πουτιν!!!!


Κρεμλίνο: Τεράστια ανακοίνωση έρχεται - αναχώρηση προσωπικού από την Ρωσική Πρεσβεία στο Λονδίνο - ανώνυμα λευκά φορτηγά στη Μόσχα,στην Κόκκινη πλατεία - μυστηριώδη κατασκευή - Οι φήμες για τον θάνατο του Πούτιν μεταδόθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότητα περιμένει την μεγάλη ανακοίνωση που θα γίνει την Κυριακή στη Μόσχα ,με ικασίες ότι η ανακοίνωση περιέχει την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου πολέμου ή τον θάνατο του Πούτιν! Με τηνπρόσφατη ανακοίνωση στο Twitter ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην Ρωσική Πρεσβεία είχαν αφήσει την πρεσβεία στοΛονδίνο (αμφισβητημένη αυτή η ιστορία της Washington Post) σε
συνδυασμό με τις νέες αναφορές που η ρωσική σημαία πλέον πετά πάνω από το Κρεμλίνο, όπως φαίνεται σε screenshots επάνω/κάτω, οι φήμες είναι πλέον ανεξέλεγκτες σχετικά με την ανακοίνωση θανάτου του Βλαντιμίρ Πούτιν ή τη γέννηση του γιου του ή ανακοίνωση της έναρξης του 3ου παγκοσμίου πολέμου στο ρωσικό λαό, αφού επιβεβαιώθηκαν οι στρατιωτικές ενισχύσεις, στην Ουκρανία, ενώο αμερικανικός λαός παραμένει ανενημέρωτος για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Πούτιν,που ξαφνικά γίνεταιμεγαλύτερη ιστορία στο Διαδίκτυο, όπως τα συνόψισε στο 1ο βίντεο που ακολουθεί. Το μυστικό της άφιξης τουπρωθυπουργού της Βόρειας Κορέας στη Ρωσία την Παρασκευή για μια «επίσκεψη έκπληξη» επιδεινώνει το μυστήριο.

Σε μια ιστορία τώρα επιβεβαιώνεται από τις ιστοσελίδες της Δυτικής δημοσιογραφίας και του DebkaFile,τα ρωσικάμέσα ενημέρωσης έχουν ενημερωθεί για να μείνουν στην πόλη, καθώς μια τεράστια ανακοίνωση θα έρθει αυτό τοΣαββατοκύριακο που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Με τις φήμες για το θάνατο του Πούτιν στο Διαδίκτυο και τώρα τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ANP έχει πάρει πρόσβαση φωτογραφίες που ελήφθησαν στη Μόσχα την Παρασκευή που δείχνουν προετοιμασία για κάτιτεράστιο που συνεχίζεται όμως με μεγάλα λευκά φορτηγά που οδηγούνται στην πόλη, ένα προς ένα, και
η κατασκευή τώρα λαμβάνει χώρα στην Κόκκινη πλατεία όπως φαίνεται στις εικόνες πάνω και κάτω.

Στο YouTube,ο videographer καθηγητής Doom1, έχει επίσης βάλει το νέο βίντεο παρακάτω, το 2ο βίντεο, στο οποίομοιράζεται μαζί μας τη μεταφρασμένη ιστορία από Vlasti.net για την προειδοποίηση από το Κρεμλίνο για τα ρωσικάμέσα ενημέρωσης για να μείνουν στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς μια τεράστια ανακοίνωση έρχεται.

Εικασίες σχετικά με το λόγο για αυτή τη τεράστια ανακοίνωση είναι:η ανακοίνωση του 3ου Παγκοσμίου πολέμου στο ρωσικό λαό,ή ο θάνατος του Πούτιν,ή η γέννηση του παιδιού του Πούτιν (χθες διαψεύστηκε από τον εκπρόσωπο του Πούτιν τέτοιο ενδεχόμενο) και υπάρχει η αγωνία για το «τι πραγματικά συνέβη στις 9/11' σε μια επερχόμενη συναυλία« ταραχών» σε αυτό που κάποιοι λένε ότι είναι το πιο πιθανό, η ανακοίνωση ότι εμείς κατακλυζόμαστε από εξωγήινους.

Ενώ αυτή τη στιγμή το ANP είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση που θα γίνει σύντομα, θα σας κρατάμε ενημερωμένους όπως αυτή η ιστορίας συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Βίντεο και πιο κάτω.http://allnewspipeline.com/Huge_Preparation_In_Moscow_Now.php  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE:Corfiatiko.blogspot.com
http://pasmiellinbarbaros.blogspot.gr/2015/03/3.html 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες