Αυτα ειναι τα 19 σημάδια της απιστίας!
Δυστυχώς δεν ζούμε στην εποχή της απόλυτης αφοσίωσης σε ότι αφορά τις ερωτικές μας σχέσεις. Η προσφορά είναι μεγάλη και οι άντρες βρίσκουν δύσκολο να μην ανταποκριθούν στα
πονηρά καλέσματα ! Για αυτό πολύ συχνά επιλέγουν να διατηρούν μία σύντροφο σε μόνιμη βάση -χωρίς το γνωστό "είμαστε μαζί"- και παράλληλα να λένε ναι σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εμφανιστεί στον δρόμο τους. Το γυναικείο ένστικτο είναι αλάνθαστο (ναι, όπως το κανάτι!) αλλά και τα σημάδια ότι σε απατάει είναι πάντα ξεκάθαρα αρκεί να μην εθελοτυφλείς.

1. Σου λέει πως δεν είναι έτοιμος να μπει σχέση. Και παρά τις δηλώσεις του συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να θέλει να σε βλέπει σε μόνιμη βάση. Εσύ συνεχίζεις να τον συναντάς γιατί είναι γοητευτικός, σου δίνει προσοχή και πιθανόν σκέφτεσαι πως θα τον αλλάξεις και κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι είσαι η ΜΙΑ. Λάθος.

2. Σε διάφορες στιγμές των συναντήσεων σας έχεις διαπιστώσει πως έχει το κινητό του στο αθόρυβο.

3. Παίρνει το τηλέφωνο μαζί του όταν πηγαίνει στο μπάνιο. Και κάθεται περισσότερη ώρα από αυτή που χρειάζεται!

4. Έχει πολλές γυναίκες φίλες και λιγότερους άντρες. Ούτε εσύ τόση κοριτσοπαρέα!

5. Δεν έχεις γνωρίσεις πολλούς φίλους του ακόμα αν και περνάτε αρκετό χρόνο μαζί.

6. Η μπαταρία του κινητού του εξαντλείται πιο γρήγορα από κάθε άλλο χρήστη smartphone που ξέρεις.

7. Σου δίνει αρκετή προσοχή με μηνύματα καθημερινά και συναντήσεις για παράδειγμα, αλλά δεν κάνει ποτέ συζήτηση για να πάτε τη σχέση σας πιο σοβαρά.

8. Όταν παίρνεις εσύ πρωτοβουλία για συνάντηση τις περισσότερες φορές βρίσκει έναν λόγο για να σου αρνηθεί. Δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσουμε τη δουλειά, θα βγω με τα παιδιά και διάφορα άλλα.

9. Για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα δεν σε προσεγγίζει για ερωτική επαφή. Πού να βρει και αυτός δυνάμεις;

10. Πολλές φορές μέσα στη μέρα δεν ξέρεις που ακριβώς βρίσκεται.

11. Πολλές φορές αργεί να σου απαντήσει στα μηνύματά σου και δεν σηκώνει το κινητό του τηλέφωνο όταν τον καλείς εκτός προγράμματος.

12. Διστάζει να κάνετε μακρόχρονα σχέδια όπως το να κλείσετε εισιτήρια για ένα ταξίδι ή ακόμα για την επόμενη εβδομάδα.

13. Τον έχεις πιάσει να λέει ψέματα ακόμα και για ασήμαντους λόγους.

14. Όσους ακολουθεί στο Instagram φαίνεται πως είναι σέξι ημίγυμνα κορίτσια.

15. Έχει αρκετά τηλέφωνα στο κινητό του που δεν είναι αποθηκευμένα με ονόματα.

16. Δεν έχεις γνωρίσει την οικογένειά του. Ίσως τη μαμά του όταν ήρθε ξαφνικά σπίτι του, αλλά στις οικογενειακές συναντήσεις δεν είσαι καλεσμένη παρόλο που είστε μαζί για σημαντικό χρονικό διάστημα.

17. Το κινητό του κυρίως το Facebook χτυπάει μέσα στη νύχτα την ώρα που εσείς κοιμάστε και εκείνος δεν σηκώνεται να το κοιτάξει.

18. Όταν παίρνεις στα χέρια σου το κινητό του γίνεται ανήσυχος μέχρι να σου πει δώσε το μου τώρα γιατί πρέπει να στείλω μήνυμα.

19. Τη στιγμή που ξεκινάς συζήτηση για τη συμπεριφορά του και πως νομίζεις ότι κάτι τρέχει εξαγριώνεται, δεν θέλει να μπει στη συζήτηση και στο τέλος σε κατηγορεί για τρελή.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες