Μαρτυρία Επιβάτη του Norman Atlantic: “Τη φωτιά άναψαν λαθρομετανάστες”! (βίντεο)


Βίντεο που μεταδόθηκε από την ιταλική τηλεόραση καταγράφει την απόλυτη καταστροφή στο καμένο Norman Atlantic,…μια εβδομάδα μετά την τραγωδία.Σπασμένα τζάμια, πεταμένα αντικείμενα, ρούχα, καμένα δάπεδα συμπληρώνουν την τραγική εικόνα του παζλ της καταστροφής η οποία έχει μέχρι στιγμής κοστίσει τη ζωή σε εννέα ανθρώπους με τον αριθμό των αγνοουμένων να παραμένει άγνωστος.Στο βίντεο αποκαλύπτονται οι εικόνες που αντικρίζουν τα μέλη των πυροσβεστικών κλιμακίων κάθε φορά που βρίσκονται πάνω στο πλοίο, ενώ, η φωτιά συνεχώς αναζωπυρώνεται, με τους ειδικούς να αναφέρουν ότι μπορεί να καίει για εβδομάδες.


Διασωθείς: Παράνομοι μετανάστες είχαν ανάψει φωτιές στο γκαράζ


Την ίδια ώρα ένας Τούρκος διασωθείς, μιλώντας στη RAI News ανέφερε ότι παράνομοι μετανάστες είχαν ανάψει φωτιά στο γκαράζ για να ζεσταθούν, χωρίς, ωστόσο, να είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο προκάλεσε την πυρκαγιά.


Παράλληλα, περιγράφει τις δραματικές στιγμές της διάσωσης, ενώ αναφέρει πως από όσους βρέθηκαν στη λέμβο περίπου 50 άτομα δεν κατάφεραν να ανέβουν στο πλοίο δίασωσης.


Η λέμβος βρέθηκε κενή σε αλβανική ακτή στον Αυλώνα, είναι γεμάτη από προσωπικά αντικείμενα των επιβαινόντων, αλλά κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκονται οι άνθρωποι.

http://alertgr.blogspot.gr/2015/01/norman-atlantic_5.html#.VKpg-6XqEkU

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες