ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ;; Με αυτόν τον ΑΘΛΙΟ τρόπο ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε εργαζόμενο ότι απολύεται μετά από 20 χρόνια…

Παρελθόν για το δικαστικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θα είναι… από φέτος η δημοσιογράφος, Έρρικα Βαλλιάνου, που, επί 20 ολόκληρα χρόνια κάλυπτε το εν λόγω ρεπορτάζ, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο…Σύμφωνα με τα zoornalistas.blogspot και Nonews, που επικαλούνται την Εφημερίδα των Συντακτών, η ρεπόρτερ απολύθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μάλιστα, με θυροκόλληση στο σπίτι της, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση ή προειδοποίηση.

Στην επιστολή που απέστειλε η κ. Βαλλιάνου στην ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει «ρατσιστική, βάναυση και προσβάλλουσα για την προσωπική και επαγγελματική μου αξιοπρέπεια, απόλυση μου από τον ΑΝΤ1», ενώ αναφέρεται και στον απαράδεκτο τρόπο που της κοινοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια αναφέρει, ότι ποτέ δεν υπήρξε για το δικό της ρεπορτάζ η οποιαδήποτε μήνυση, αγωγή ή διαμαρτυρία έστω από κάποιον θιγμένο, μέχρι σήμερα και δεν μπορεί να κατανοήσει το λόγο της απόλυσής της.

“Ο ίδιος ο διευθυντής, Β. Πελέκης της δήλωσε ότι «στην ανδρική του τιμή» δεν γνώριζε τίποτα και ότι δεν είχε λόγο στις απολύσεις αν και εκ των υστέρων συμφώνησε. Όταν η συνάδερφος τον ρώτησε αν έχει λόγο στις προσλήψεις απάντησε καταφατικά. Η απόλυση υπογράφεται από τον γενικό διευθυντή Στρατή Λιαρέλλη.

Η Έρρικα Βαλλιάνη, θεωρεί την απόλυση της μεθοδευμένη και με στόχο αποκλειστικά την ίδια. Το συνδικάτο της ΕΣΗΕΑ, καλείται πλέον να συζητήσει την απόλυσή της

http://www.makeleio.gr/?p=252881

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά: Τι να κάνετε - Αντιμετώπιση(video)

7 Σημαντικοί Λόγοι που ΔΕΝ Πρέπει ποτέ να κρατάμε τα Αέρια μας. Ο 3ος θα σας Εκπλήξει!