Mόλις το διαβάσετε θα κάνετε $EΞ κάθε βράδυ…


Ο γνωστός… πονοκέφαλος πρέπει να «περάσει» και η θερμοκρασία στο κρεβάτι να ανέβει κατακόρυφα
Πολλοί ψάχνουν το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου. Και μπορεί το $eξ να μην είναι το απόλυτο μυστικό, σίγουρα όμως συγκαταλέγεται στην πεντάδα των «to do» για να συνεχίσει ο γάμος να βάζει στο πρόσωπο των παντρεμένων (γυναικών) το πιο πλατύ χαμόγελο.
Όσο για το γιατί πρέπει οι γυναίκες να σταματήσουν να έχουν… πονοκέφαλο και να βάλουν ξανά το $eξ στο ημερήσιο (ει δυνατόν) πρόγραμμά τους – ακόμα και αν ακούγεται εξαντλητικό, μιας και μεταξύ άλλων τρέχουν όχι μόνο οι υποχρεώσεις, οι δουλειές του σπιτιού, αλλά και τα ίδια τα παιδιά μέσα στο σπίτι -; Οι λόγοι είναι απλοί και συνοψίζονται στους εξής 8!
Ο ικανοποιημένος σύζυγος είναι ένας καλός σύζυγος
Από τη μέρα που τα μέλη της οικογένειας παύουν να είναι δύο (δηλαδή το ζευγάρι) και αρχίζουν να προστίθενται και παιδιά, οι ισορροπίες ανατρέπονται. Το ίδιο και η σχέση του ζευγαριού. Καθένας τους μπορεί να αρχίσει να νιώθει ότι έχει μπει στην άκρη, μιας και όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο παιδί ή να σκέφτεται ότι δεν είναι πια ελκυστικός. Και εδώ έρχεται το $eξ που σβήνει κάθε αμφιβολία και αναζωπυρώνει τη σχέση. Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει ένας ευτυχισμένος άντρας για την γυναίκα του!
Τονώνει τη θηλυκότητα
Για να είσαι ελκυστική στο άλλο σου μισό, πρέπει να είσαι και ποθητή. Και σίγουρα μια γυναίκα δεν είναι τόσο $έξι, αν φοράει φαρδιά ρούχα, φόρμες και όλα αυτά που μέχρι τότε φορούσε η… μαμά της. Αν ψάξει καλά μέσα στην ντουλάπα της, όλο και κάτι… παιχνιδιάρικο και $έξι θα βρει και σίγουρα όσα θα ακολουθήσουν θα «ξεθάψουν» την $eξουαλικότητα και την θηλυκότητά της.
Το $eξ λύνει προβλήματα – πιο εύκολα!
Το $eξ και τα προβλήματα είναι αντιστρόφως ανάλογα. Τι σημαίνει αυτό; Όσο πιο συχνά έχει $eξουαλική επαφή ένα ζευγάρι, τόσο πιο λίγα προβλήματα έχει ή τόσο πιο εύκολα μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Πάντα η δυάδα είναι πιο «δυνατή» από την μονάδα.
Το χαμόγελο της ευτυχίας
Υπάρχει άνθρωπος που έκανε $eξ και δεν «καρφώθηκε» από το χαμόγελό του; Δύσκολα να βρεθεί κάποιος… Και ως γνωστόν, τα χαμόγελα είναι φάρμακα για την ψυχή και για τη σχέση.
Τέρμα το άγχος
Ό,τι και αν έχει κανείς στο μυαλό του, ό,τι και αν τον «βασανίζει», την ώρα του $eξ το μυαλό «καθαρίζει»: δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχουν δύσκολες σκέψεις. Είναι με λίγα λόγια ένα διάλειμμα από την (δύσκολη) καθημερινότητα.
Μια «πολυτέλεια» για δύο
Ενώ τα χρόνια περνάνε και οι «αποκλειστικά για δύο» δραστηριότητες λιγοστεύουν, το σeξ είναι αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να χαθεί ποτέ. Μεταξύ άλλων, θυμίζει στο ζευγάρι ότι είναι «ένα».
Είναι αντιγριπικό
Πώς γίνεται αυτό; Η $eξουαλική επαφή αυξάνει τα αντισώματα στον οργανισμό. Όσο πιο πολύ πέφτεις στο κρεβάτι για $eξ, τόσο πιο δύσκολα θα πέσεις από γρίπη!
Βοηθάει στον ύπνο
Η χαλάρωση και η ηρεμία που ακολουθεί μετά από το $eξ είναι σίγουρο το απόλυτο αντίδοτο στην αϋπνία και στον ανήσυχο ύπνο. Τέρμα οι βαλεριάνες, το $eξ είναι το καλύτερο «ηρεμιστικό».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες