Με τι θα αντάλλασες το sex;

Η έρευνα είναι συγκεκριμένη και έχει ενδιαφέρον... Εσύ για ποιο από τα παρακάτω θα δεχόσουν να κόψεις το σεξ; Θα αντάλλαζες το σεξ με...

Εργασιακή σταθερότητα;

Tο 43% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως θα έπαιρναν ρεπό διαρκείας από στη σεξουαλική τους ζωή προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Το θρίαμβο της ομάδας σου;
1 στους 2 ποδοσφαιρόφιλους ηλικίας 18-24 θα άφηνε το σεξ στον πάγκο για έναν ολόκληρο χρόνο αν αυτό εξασφάλιζε πως η ομάδα του θα κερδίσει το πρωτάθλημα. 2012)


Μια μεγάλη τηλεόραση;
47% των αντρών θα άλλαζε κανάλι από το σεξ για έξι μήνες προκειμένου να αποκτήσει μια plasma τηλεόραση 50 ιντσών.


Ένα μήνα δωρεάν φως, νερό, τηλέφωνο;
18% των ερωτηθέντων θα ζούσαν χωρίς σεξ για μισό χρόνο προκειμένου να τους πληρώσει κάποιος άλλος τους λογαριασμούς τους για ένα μόνο μήνα.


Το ποδήλατό σου;
50% των αντρών και 58% των γυναικών αναγνωστών ενός περιοδικού για ποδήλατα θα εγκατέλειπαν πιο εύκολα το σεξ παρά το ποδήλατό τους.


To smartphone σου;
33% των ερωτηθέντων θα προτιμούσαν να κάνουν switch off το σεξ για μια εβδομάδα από το να αποχωριστούν το smartphone τους, 15% προτιμά να περάσει ένα σαββατοκύριακο χωρίς σεξ παρά χωρίς iPhone, ενώ 4% δηλώνουν πως έχουν χρησιμοποιήσει το iPhone τους κατά τη διάρκεια του σεξ (δεν θέλουμε να ξέρουμε ποιο application).


Ένα βράδυ καλού ύπνου;
12% των ερωτηθέντων προτιμάει να ακούγονται ροχαλητά, παρά τα βογκητά στο υπνοδωμάτιό του.

Ένα καλύτερο σώμα;
10% των ερωτηθέντων θα έκοβε το σεξ για ένα χρόνο προκειμένου η ζυγαριά να τους δείχνει 5 κιλά ελαφρύτερους ενώ ένα εντυπωσιακό 68% των γυναικών με χαρά θα θυσίαζαν το σεξ για ένα μήνα για να αποκτήσουν το τέλειο σώμα παραλίας.


Ένα κρίσιμο ματς;
12% των ερωτηθέντων προτιμούν να αποσυντονιστούν από το σεξ για ένα μήνα προκειμένου να μείνουν συντονισμένοι στους δέκτες τους για τον τελικό του NFL.


Το αγαπημένο σου φαγητό;
75% των καλοφαγάδων προτιμούν το τραπέζι από το κρεβάτι, δηλαδή προηγείται στις προτιμήσεις τους το αγαπημένο τους φαγητό και μετά το σεξ. Και όταν λένε αγαπημένο φαγητό, οι αναγνώστες του gourmet περιοδικού που συμμετείχαν στην έρευνα ψήφισαν πρώτη τη σοκολάτα, δεύτερα τα θαλασσινά, τρίτη μια καλοψημένη μπριζόλα και ακολουθούν το sushi, το παγωτό, η πίτσα, το τυρί, οι μακαρονάδες και το foie gras. Σε μια άλλη έρευνα, βέβαια, οι άντρες που θα εγκατέλειπαν το σεξ για τη σοκολάτα είναι μόνο το 8% των συμμετεχόντων ενώ το 9% των αντρών βάζουν το μπέικον πάνω από το σεξ.Το internet;
56% των γιαπωνέζων, 21% των αμερικάνων και 12% των βραζιλιάνων που ερωτήθηκαν θα προτιμούσαν να αποσυνδεθούν από το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο παρά από το internet, ενώ 1 στις 5 γυναίκες προτιμάει μια εβδομάδα χωρίς σεξ, παρά μια εβδομάδα χωρίς facebook.


Εργασίες χωρίς βιβλιογραφία;
25% των φοιτητών που συμμετείχαν σε αυτή την έρευνα, θα έκαναν αποχή από το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο, αν αυτό τους εξασφάλιζε πως δεν θα χρειαζόταν να ξανακουβαλήσουν ποτέ τόμους βιβλίων για τις εργασίες τους.

Ένα βιβλίο που μιλάει για σεξ;
44% των γυναικών προτιμάνε να διαβάζουν για σεξ σε βιβλία ερωτικής λογοτεχνίας, όπως το 50 Shades of Grey, παρά να κάνουν πράξη αυτά που περιγράφει η συγγραφέας. Οι δικές τους σεξουαλικές περιπτύξεις, είπαν, δεν έχουν «την ενέργεια και την φαντασία που έχουν οι σκηνές σεξ στα βιβλία».

Ένα ακριβό αυτοκίνητο;
27% των αντρών θα πατούσε φρένο στο σεξ προκειμένου να πατήσει το γκάζι μιας BMW.


Το τηλεκοντρόλ;
36% των αμερικάνων θα ήταν διατεθειμένοι να στερηθούν για ένα μήνα το σεξ παρά το τηλεκοντρόλ.

Πηγή: Με τι θα αντάλλασες το sex; ~ NEWSCITY1

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες