Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (τους) ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ» ΦΑΓΟΠΟΤΙ
ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΟΥ Η ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ ΤΟΥ «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»… ΑΜ ΠΩΣ; ΕΤΣΙ ΘΑ’ ΜΕΝΕ;

Στην Ελλάδα της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» υπάρχει ένας κανόνας: «κανένας κομμουνιστής δεν πάει χαμένος. Όλοι κάπου «τρουπώνουν» και κονομάνε κάργα». Κι αν δεν υπάρχει η «κατάλληλη» γι’ αυτούς θέση στην Ελλάδα, κανονίζουν οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων να τους βρουν μία στην Ευρώπη. Σιγά το δύσκολο…

Ε, πως, λοιπόν, θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από τον κανόνα (κι από την κονόμα) η πασιονάρια του «Εδώ Πολυτεχνείο», η οποία τον προσεχή Οκτώβριο χάνει τη θέση της Επιτρόπου στην Κομισιόν από τον Δημητράκη τον… Μεγαλοπρεπή (Αβραμόπουλο);
Έτσι, η κυρά-Μαριώ, θα αναλάβει πόστο σε Διεθνές Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Διάσωση των Θαλάσσιων Ειδών, που εδρεύει στο Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» (που την χαρακτηρίζει «τυχερή» ).

Μόνο που δεν είναι θέμα τύχης (άμα ήταν έτσι θα τύχαινε και σε μας και σε άλλους…), αλλά περί στοιχειώδους τήρησης του κανόνα που λέγαμε στην αρχή EΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Τα ΛΑΜΟΓΙΑ έσυραν την ΕΛΛΑΔΑ στον ΟΛΕΘΡΟ!

(ΑΠΟ)-ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!: Οριστικό: Έρχεται νέο μνημόνιο ύψους 15 δισ.€
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ KΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ), ΣΑΜΑΡΑΣ: ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!
Ένα καθόλου… απρόσμενο καλοκαιρινό δωράκι έλαβαν τα κόμματα που συγκέντρωσαν πάνω από 50.000 ψήφους στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Με «εντολή Σαμαρά», λοιπόν, την οποία υλοποίησε ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, διατέθηκε κονδύλι ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, για τα… πτωχά μας κόμματα . Πιο συγκεκριμένα, οι συριζομούρηδες θα τσεπώσουν 848.266 ευρώ, οι θαμώνες της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού 725.681 ευρώ, 256.150 ευρώ η μεταμφίεση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ («Ελιά»), 210.980 ευρώ θα πάρει το «Ποτάμι», 195.167 ευρώ το ΚΚΕ, 110.524 ευρώ το κόμμα του προέδρου Πάνου, 86.046 ευρώ το ΛάΟΣ (ευτυχ΄ως που έζησες για τα χαρείς – σε καλή μεριά πρόεδρε Γιώργο!), 38.341 ευρώ το πτώμα της ΡΗΜΑΔ και 28.881 ευρώ οι Οικολόγοι. Η Χρυσή Αυγή δικαιούται κάποια χρήματα, αλλά δε θα πάρει μία, γιατί 1ον) Δεν ανήκει στο… συνταγματικό τόξο και 2ον) Τα επιστρέφει στον ελληνικό λαό, κι έτσι χαλάει την… πιάτσα!

Υπενθυμίζουμε, ότι προ των εκλογών του Μαΐου είχε δοθεί προκαταβολή στους φαταούλες αυτής της χώρας, ως εξής: Το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ έλαβε 1.368.360 ευρώ (τα έκοψαν και τα έραψαν για να πάρει τη μερίδα του λέοντος!), η ψοφοδεξιά 1.337.770 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 352.730 ευρώ, το ΚΚΕ 320.110 ευρώ, το ΛάΟΣ 261.310 ευρώ, οι Οικολόγοι Πράσινοι 128.310 ευρώ, το κόμμα Καμμένου 52.570 ευρώ, η ΡΗΜΑΔ 43.820 ευρώ και η Χρυσή Αυγή ούτε δεκάρα τσακιστή!

(ΥΓ): Παλλαϊκή ευχή και κατάρα: να τα φάνε φάρμακα τα λαμόγια! Ε

Οι αριστεριστές υπηρέτες του συστήματος (Μέρος 3ο)Η σύγχρονη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα έχει καταδείξει ότι η αριστερά έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, αυταπάρνησης και ηρωισμού. Η νομιμοποίησή της το 1974 βοήθησε τα μέγιστα στην απομυθοποίησή της, καθώς φάνηκε το αληθινό της πρόσωπο. Σήμερα, δεν συμβολίζει και δεν εκφράζει στο ελάχιστο οτιδήποτε το αντικαθεστωτικό και επαναστατικό. Τα οποιουδήποτε είδους σχήματα της απανταχού αριστεράς, ανεξαρτήτως του αν πρόκειται για κόμματα, οργανώσεις, ομάδες ή οτιδήποτε άλλο, όχι μόνο δεν τελούν υπό διωγμόν, όπως συνέβαινε μέχρι την μεταπολίτευση, αλλά αντιθέτως όλα τους αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του κατεστημένου, καθώς έχουν «πήξει» μέσα στο στερεότυπο του καθεστωτικού συστήματος παρακμής, του οποίου αποτελούν απαραίτητο εξάρτημα. Η αριστερά αποτελεί το αντικατοπτριζόμενο είδωλο ενός παραμορφωτικού καθρέπτη, που ωραιοποιεί την τερατοειδή διάστασή της, η οποία είναι «καλουπωμένη» μέσα στα ξεπερασμένα από τον χρόνο ιδεολογήματα και τις αντίστοιχες νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις, που αποτελούν όμως εφαρμόσιμα όπλα της παγκοσμιοποίησης. Επομένως, δεν πρέπει να παραξενεύει κανέναν η σύγκλιση των πιο υψηλόβαθμων εκπροσώπων του οικονομικού κατεστημένου με τις πιο ακραίες μορφές του αριστερισμού, στα πλαίσια της αντιμετώπισης του αληθινού και κοινού εχθρού τους που είναι ο Εθνικισμός.
Έτσι, λοιπόν, το «Έθνος» του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα, με την γνωστή οικονομική ισχύ και την πολιτική επιρροή που ασκεί, προμόταρε πριν από λίγο καιρό κάποιους αριστεριστές, οι οποίοι έχουν πάρει «εργολαβία» την πολιτική δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δρώντας ως προωθητική δύναμη του συστήματος. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιαστούν τα ψέματα, και οι φαιδρότητες (τύπου «πολιτικής ανάλυσης») κάποιων ανθελλήνων, για τους οποίους αναρωτιόμαστε αν η επαγγελματική ενασχόληση με την δικηγορία διευρύνεται και σ’ άλλους τομείς ή απλώς εξαντλείται στον «αντιφασισμό». Η ουσία βρίσκεται στο ότι ένα κατεξοχήν καπιταλιστικό έντυπο, το οποίο υπερασπίζεται τα έργα και τις ημέρες της μνημονιακής συγκυβέρνησης, δίνει βήμα σε κάποιους ψευτοεπαναστάτες για να συκοφαντήσουν τον μόνο πραγματικό αντίπαλο τόσο της κυβερνητικής εξουσίας, όσο και της επιρροής που ασκεί διαμέσου της φυλλάδας του ο Μπόμπολας. Οι αριστεριστές, λοιπόν, λειτουργούν ως «ουρά» της κυβερνητικής και μεγαλοεκδοτικής σκευωρίας κατά του μόνου αληθινού αντιεξουσιαστικού και αντικαπιταλιστικού Πολιτικού Κινήματος, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι αριστεριστές, σχεδόν στο σύνολό τους, όχι μόνο δεν έχουν την παραμικρή ένσταση ή διαφωνία στα πρωτοφανή ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά μέτρα των εφετών ανακριτριών - οι οποίες όταν δεν προφυλακίζουν με άνεση τους Χρυσαυγίτες, ορίζουν πρωτάκουστους όρους, όπως κατ’ οίκον περιορισμός(!) και απαγόρευση ομιλιών(!!)- αλλά με απύθμενο θράσος, αναίδεια και πλήρη συστημική συνειδησιακή λογική υποστηρίζουν ότι «οι ανακρίτριες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά», ενώ όταν κάποιοι άλλοι αριστεροί, ως εξαίρεση στον κανόνα, τους λένε το αυτονόητο, ότι η απαγόρευση του δημοσίου λόγου στους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «είναι μια πολύ σοβαρή ένδειξη σκλήρυνσης του περιορισμού των ατομικών ελευθεριών», απαντούν ως εξής, τσακίζοντας κάθε έννοια σοβαρότητας, ταυτιζόμενοι πλήρως με την κυβερνητική αυθαιρεσία: «Δεν νομίζω ότι οι φασίστες στερήθηκαν ποτέ ελευθερίες, ώστε να υπερασπίσουμε την ελευθερία του λόγου τους», συνεχιζόμενη από αναλόγου θρασύτητα «ανάλυση».
Επαναλαμβάνουμε αυτό το οποίο έχουμε τονίσει και στην πρώτη μας αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, ότι δηλαδή, δεν τίθεται καν το ζήτημα ότι οι αριστεριστές δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι θα τράβαγαν κι αυτοί τα ίδια αν βρίσκονταν στο μέλλον στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κι αυτό γιατί όχι μόνο δεν εκφράζουν τίποτα το επαναστατικό, έστω και εμβρυακής μορφής σε κομματικό επίπεδο, αλλά λειτουργούν ως απολύτως συνειδητά γρανάζια της συστημικής λειτουργίας. Εάν ψάξει κανείς το όλο ζήτημα με ψυχολογικούς όρους θα θυμηθεί τα όσα είχαν υποστηριχθεί από τον Τεντ Κατζίνσκι (Unabomber), ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τους αριστεριστές ως άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, συναισθήματα αδυναμίας, καταθλιπτικές τάσεις, ηττοπάθεια, ενοχή, μίσος για τον ίδιο τους τον εαυτό, ενώ συνεχίζοντας την ανάλυση της ψυχολογίας τους, υποστηρίζει, μεταξύ άλλων πολλών, ότι «οι μορφές τέχνης που έχουν απήχηση στους αριστεριστές διανοούμενους τείνουν να εστιάζουν στην αποκρουστικότητα, στην ήττα και στην απελπισία». Όποιος έχει το κουράγιο και την ψυχική αντοχή να προσπαθήσει να εντρυφήσει στον τρόπο σκέψης των αριστεριστών, διαβάζοντας τις απόψεις τους και το πώς αντιλαμβάνονται την ροή των γεγονότων θα διαπιστώσει αν ο Κατζίνσκι έχει δίκιο ή όχι. Ο αριστερισμός, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο ιδεολογικός τους καθοδηγητής (Τρότσκι, Στάλιν, Μάο, κλπ), εκτός από τα αρνητικά του χαρακτηριστικά ως προς την ψυχολογία που τον διέπει, συμπεριφέρεται ως «μαντρόσκυλο» του καθεστώτος, κάνοντας όλες εκείνες τις «βρώμικες δουλειές» που το επίσημο κράτος δεν μπορεί να κάνει (ακόμη τουλάχιστον) για εμφανείς λόγους. Αντισυγκεντρώσεις, βίαιες επιθέσεις και οτιδήποτε άλλο έχει ανάγκη το σύστημα. Οι αριστεριστές, επομένως, λειτουργούν ως φανατικοί υπηρέτες του καπιταλιστικού ανθελληνικού συστήματος. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Επίσης διαβάστε το 2ο μέρος
Επίσης διαβάστε το 1ο μέρος

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!


Παρότι βρισκόμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο, έρχεται… καταιγίδα παλαιών και νέων φόρων! Ιδού, λοιπόν, τι θα κληθούν να πληρώσουν οι ταλαίπωροι Έλληνες φορολογούμενοι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2014:

-Την Πέμπτη 31 Ιουλίου, την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, έκτακτης εισφοράς, τέλους επιτηδεύματος και φόρου πολυτελούς διαβίωσης.

-Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, τον νέο φόρο ακινήτων ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα καταβληθεί σε 5 δόσεις. Τα σχετικά «κουστούμια» αναρτώνται στο Taxisnet.
-Έως την 29η Αυγούστου, πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ και η δεύτερη δόση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης.
-Έως την 30η Σεπτεμβρίου η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος και η δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ.
-Έως την 31η Οκτωβρίου η τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ.
-Έως την 28η Νοεμβρίου η τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ.
-Τέλος, έως την 31η Δεκεμβρίου η πέμπτη και τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας του 2015. Ε
ΟΣΟ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, Ο ΕΣΘΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ

Δε θέλησε να προκαλέσει, δε θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά απλώς να περάσει μερικές μέρες διακοπών με την οικογένειά του. Ο λόγος για τον 33χρονο (!) νέο πρωθυπουργό της Εσθονίας, Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος πριν λίγες ημέρες, αθόρυβα, χωρίς πολυτελή αυτοκίνητα και συνοδεία, έφθασε στην Κρήτη, για ολιγοήμερες διακοπές.Μάλιστα, ακόμη και για τις διακοπές του επέλεξε ένα κατάλυμα, το οποίο σίγουρα δε θα μπορούσαμε καν να το διανοηθούμε (ούτε εμείς – ούτε εκείνοι) ως επιλογή κάποιου Έλληνα πολιτικού! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο Τ.Ρούιβας, με τη σύζυγο και το κοριτσάκι τους, μένουν σε ένα μικρό κατάλυμα στο Καλό Χωριό Λασιθίου, έναντι 40 ευρώ ημερησίως.Φαίνεται, πάντως, πως δε θα αφήσει το ταξίδι αυτό να περάσει ανεκμετάλλευτο, αφού ως νέος πρωθυπουργός στοχεύει και στο να δημιουργήσει σχέσεις με τοπικούς φορείς, γι’αυτό αύριο πρόκειται να έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου. ‘Ετσι αύριο Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, στις 13:00 ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης θα υποδεχθεί στο γραφείο του τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στη Βουλή κ. Κάλλε Πάλινγκ και τον πρώην Υπουργό Εσθονίας κ. Γιάνους Ραχουμάγκι…

Εμείς τέτοιους σεμνούς “πολιτικούς” τους έχουμε φυλακισμένους… Μιλώ για τους Εθνικιστές βουλευτές που δίνουν τα χρήματα που εισπράττουν για διανομές τροφίμων και άλλες κοινωνικές παρεμβάσεις, αδιαφορώντας αν τους χρειαστούν στις δικαστικές διαμάχες που τους έχουν σύρει άδικα και εντελώς αντισυνταγματικά… Έξω έχουμε τις υπουργάρες που βλέπουν με χρέωση τσόντα όλη νύχτα στα δωμάτια των ξενοδοχείων, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ…. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΜΑΣ… Ε


ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ATHENS INDYMEDIA!


Ξεφτιλίστηκαν οι παρακρατικοί του Indymedia, το οποίο συνεχίζει κανονικά και ανενόχλητο την λειτουργία του, παρότι προπαγανδίζει ανοιχτά και άμεσα βίαιες και παράνομες ενέργειες. Φαίνεται πως τα μεγάλα αφεντικά από το εξωτερικό δεν θέλουν καμία απολύτως εκτροπή από τα δικά τους θέλω, αναγκάζοντας τους εγχώριους υπαλλήλους τους να ταυτίζονται με τις δικές τους θέσεις (και) στο ζήτημα των ισραηλινών θηριωδιών κατά των Παλαιστινίων. Η διαχειριστική ομάδα της εν λόγω παρακρατικής-ανθελληνικής ιστοσελίδας ανήρτησε την εξής ανακοίνωση, την οποία σας παραθέτουμε διατηρώντας ακέραια τόσο την άθλια σύνταξη όσο και την εξίσου άθλια ορθογραφία της.
"Οι χωρίς στόχο ρουκέτες των Τζιχαντιστών που κατευθίνωνται ενάντια στον άμαχο Ισραηλινό πληθυσμό, ή ακόμα και ο θάνατος απλών κληρωτών ισραηλινών στρατιωτών, έχουν για εμάς ανάλογο βάρος με το έγκλημα που συντελείτε από τι Ισραηλινό κράτος, εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού. Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην ζωή και την ευημερία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα με την εθνικότητα που έτυχε αυτοί να έχουν."

Ομολογουμένως καταπληκτική η αθλιότητα του Indymedia όπως και η.. ορθογραφία των παρα-μορφωμένων αναρχοναζί συντακτών του. Απόλυτη ταύτιση θύτη και θύματος, Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Οι σιωνιστές σ’ αυτά τα πράγματα «δεν παίζουν» και ζητούν πλήρη υποταγή από τα απανταχού όργανά τους. Κάποιοι, όπως το Indymedia, εκδηλώνονται και φανερώνουν το αληθινό φιλοσιωνιστικό πρόσωπό τους. Κάποιοι άλλοι, «λαλίστατοι» για το κάθε τι, το έχουν βουλώσει επιδεικτικά αυτές τις ημέρες για τις συνεχιζόμενες δολοφονίες του ισραηλινού στρατού, για να μην εξευτελιστούν πλήρως. Αν μη τι άλλο αν υπάρχει κάτι το θετικό στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα, είναι η ηθική και πολιτική απογύμνωση κάποιων εγχώριων ανθελλήνων, που δείχνουν την απόλυτη εξάρτησή τους από την σιωνιστική εξουσία.
ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΙΝΟΥΝ Η ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΓΚΕΓΚΕ;

Την ώρα που η ελληνική παιδεία πάσχει από έλλειψη χρημάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και για φέτος, κάναμε το καθήκον μας και στηρίξαμε, με τον χαρακτηρισμό “διεθνείς υποχρεώσεις”, τον διεθνή οργανισμό γαλλοφωνίας. Όπου στις διεθνείς υποχρεώσεις μας είναι να πληρώνουμε σχεδόν 3εκ.ευρώ σε έναν οργανισμό γαλλόφωνων χωρών και κυβερνήσεων, με έδρα το Παρίσι, όπου Γενικός Γραμματέας είναι από το 2002 ο Σενεγαλέζος Αμπντού Ντιουφ.

Με αυτά και με άλλα ποσά σε διάφορες “διεθνείς υποχεώσεις” στηρίζουμε τις δημόσιες σχέσεις του Βενιζέλου… Ε, μια χαρά;


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2. «Σημεία και τέρατα» αποκαλύπτονται συνεχώς γύρω από τα 116 εκατομμύρια ευρώ «μαύρης τρύπας» στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Χρήματα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τον Τζέφρυ και τους υπόλοιπους ‘‘πρυτάνεις’’ της κλεψιάς και της διαφθοράς, προκειμένου να….πλουτίσουν οι ίδιοι αλλά και να εξυπηρετήσουν βρώμικα πολιτικά σχέδια. Ενδεικτικό της διαχείρισης αυτών των ‘‘μαύρων χρημάτων’’ είναι και τα διάφορα τιμολόγια για εκδηλώσεις, οι οποίες ή δεν έγιναν ποτέ ή ήσαν εντελώς άσχετες με την κομματική δράση του ΠΑΣΟΚ. Το παρακάτω παράδειγμα, όπως περιγράφεται από το καθεστωτικό ‘‘Έθνος’’, είναι χαρακτηριστικό του σε τι ‘‘αετονύχηδες’’ πηγαίνουν τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου: «Για παράδειγμα, υπάρχει ένα τιμολόγιο τον Μάρτιο του 2008 αξίας 80.250 ευρώ με την αιτιολογία ‘‘ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος 20 Μαρτίου’’. Την συγκεκριμένη ημερομηνία όμως το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμία εκδήλωση, αλλά στο Σύνταγμα υπήρχε μια αντιρατσιστική συγκέντρωση από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και άλλους φορείς άσχετους με το κόμμα».


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3. Αλήθεια, βρε Ιορδάνη (Χασαπόπουλε), γιατι νοίκιασες 24 στρέμματα στην Ξάνθη για 25 χρόνια ; Θα περπατάς στο δάσος όταν ο λύκος δεν θα είναι εκεί; Για να δούμε τι μας περιμένει ακόμη… Ε
ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ “ΛΥΤΡΩΣΟΥΝ” ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΩΝ… ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!


Είναι φορές που αναρωτιέσαι… Τι διάολο ρε παιδί μου;… Τόσο ανθέλληνες είναι οι αριστεροί πια, που οτιδήποτε προσβάλλει την χώρα μας, τον πολιτισμό μας, την ομορφιά του λαού μας, την νοημοσύνη μας, την αισθητική μας, να θέλουν να το αγκαλιάσουν με πάθος, όπως έκαναν με τον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης στην τελευταία του επίσκεψη την Θράκη Αυτόν που είπε το περίφημο «Μία γυναίκα πρέπει να διατηρεί μία ηθική ορθότητα, δεν μπορεί να γελάει δυνατά δημοσίως». Εκτός αν τα παίρνουν για να κάνουν ντόρο και μετά γυρνούν το κλειδί στην πόρτα τους και κοιμούνται ήσυχοι
Όταν μιλάμε για τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, Έμρουλλαχ Ίσλερ, όμως τα πράγματα δεν είναι απλά

Είναι ο ίδιος που έθεσε θέμα “νησιών του Αιγαίου” στην κατοχική επίσκεψη του στην Θράκη πριν λίγες ημέρες, τότε που ξεσάλωναν οι τούρκοι παραμονές της μαύρης επετείου του Αττίλα του 1974 στην Θράκη μας.

Στην Θράκη που η προδοτική συγκυβέρνηση έδωσε την ευχαρίστηση στον τούρκο βουλευτή να νοιώσει σαν Πασάς στο τσιφλίκι του!


Η εθνική κατρακύλα όμως δεν είχε τελειωμό! Την Κυριακή 13 Ιουλίου, ημέρα απελευθέρωσης της Ξάνθης, που κατέφθασε στην Θράκη μας, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Έμρουλλαχ Ίσλερ, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Προύσας του Ερντογάν τον Χακάν Τσαβούσογλου, τον πρόεδρο του τουρκικού οργανισμού διεθνούς συνεργασίας και συντονισμού (οργανισμός που προωθεί τον παντουρκισμό από το 1991 γνωστός ως ΤΙΚΑ) Σερντάρ Τζέμ και ο γνωστός ανθέλληνας Χαλίτ Ερέν πρόεδρος του ισλαμικού παντουρκιστικού ιδρύματος για την ιστορία και τον πολιτισμό των τούρκων.
Ήδη στα σύνορα τους υποδέχθηκαν ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής, οι ψευτομουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, οι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ – (ΣΥΡΙΖΑ), Αϊχάν Καραγιουσούφ – (ΣΥΡΙΖΑ) και Αχμέτ Χατζηοσμάν – (ΠΑΣΟΚ), μουσουλμάνοι δήμαρχοι και πρόεδροι ψευτοενώσεων και ψευτοσωματείων, τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και η χήρα του Αχμέτ Σαδίκ, μαζί με τον γιό της Λεβέντ και η ηγεσία του τουρκοκόμματος DEB.

Ο Ίσλερ επισκέφθηκε τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και αργότερα επισκέφθηκε την ψευτοένωση Ξάνθης, όπου τον υποδέχθηκε η ηγεσία της και μίλησε μέσα στην συνεδριακή αίθουσα. Έπειτα ανηφόρισε στο πομακοχώρι Εχίνος Ξάνθης, ενώ εκεί τον περίμεναν και τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες γενιτσαρεμένοι από την αδιαφορία του αθηνοκεντρικού κράτους και την ανεξέλεγκτη προπαγάνδα των πρακτορίσκων της Άγκυρας Πομάκοι, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Δεν χάσανε ευκαιρία οι διοργανωτές της φιέστας να βάλουν στην διαπασών τα ηχεία παίζοντας το οθωμανικό εμβατήριο της ΑΛΩΣΗΣ 1453!

Ούτε εκατό μέτρα μακριά βρίσκεται το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που θύμιζε κατάστημα “κλειστόν λόγω ανακαίνισης”, δίχως να αντιδράσει κανείς ένστολος γι’ αυτήν την πρωτοφανή πρόκλησηπου διέπραξαν εκείνη την στιγμή οι διοργανωτές και δίχως να έχει το θάρρος κανείς να τους πετάξει έξω από την Θράκη με τις κλωτσιές.
Πιπιλίζουν όπως πάντα την γνωστή καραμέλα… εκτελούμε εντολές!
Οι ελληνόφωνοι υπηρέτες της μισαλλοδοξίας της τουρκίας, θα μας εξηγήσουν τώρα πόσα παίρνουν για να υπηρετούν τους εχθρούς της ανθρωπότητας;

Με στοιχεία από το ρεπορτάζ του Ελληνόψυxος Ακρίτας της Θράκης – Τ.Ο. Ξάνθης ΕΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ

Τελικά οτιδήποτε συμβαίνει όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις στο οικονομικό μέτωπο, ακόμη και μια τυχαία συγκυρία, ακόμη και μια διαδικαστική λεπτομέρεια άμεσα προβάλλεται διθυραμβικά, ως επιτυχία και επίτευγμα.

Τι άλλο όμως μπορεί να κάνει η ξενόδουλη κυβέρνηση προκειμένου να αποκρύψει την αλήθεια του ενός εκατομμυρίου ανέργων, του μαρασμού της Ελληνικής αγοράς και του 34,6% του πληθυσμού που επιβιώνει κάτω από τα όρια φτώχειας.

Ο λόγος για την αποδοχή από την κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ του αιτήματος του πρωθυπουργού προκειμένου η συνάντηση γα την επόμενη αξιολόγηση να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 3 Σεπτεμβρίου, αντί στην Αθήνα που γίνονταν μέχρι σήμερα.

Και τι έγινε; Πού υπάρχει η διαφορά;

Ότι είναι να ειπωθεί εκ μέρους των αξιωματούχων της Τρόικα στην Αθήνα, το ίδιο θα ειπωθεί και στο Παρίσι, ότι εντολές για νέα οικονομικά μέτρα και αλλαγές είναι να επιβληθούν με θέα την Ακρόπολη, τα ίδια θα ισχύσουν και με θέα τον πύργο του Άιφελ.

Και εντός οικίας και εκτός, οι «σφαλιάρες» από τους ξένους δανειστές θα πέσουν και μάλιστα σβουριχτές.

Για ποιο λόγο λοιπόν η κυρία κυβερνητική εκπρόσωπος θριαμβολογεί και παιανίζει αναφέροντας κάποια δήθεν ανακτημένη εμπιστοσύνη;

Λες και έχει κάποια διαφορά η αστυνομία να με ελέγχει μέσα στο σπίτι μου, από το να είμαι υπόχρεος να παρουσιάζομαι κατά τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα.

Εντάξει είπαμε, γούστο έχει η κυρία Βούλτεψη με τις συνεχείς και ασταμάτητες παραδοξολογίες της και σαφώς προσθέτει μια νότα ευθυμίας στην θλιβερή καθημερινότητά μας, αλλά άλλο είναι να γελάμε με τις ανοησίες που εκστομίζει και άλλο να προσπαθεί να μας εμπαίξει υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.

Πριν λίγες μέρες η Black Rock στην έκθεσή της, μας είχε στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις χώρες που πρόκειται να χρεοκοπήσουν, κάθε ημέρα που περνάει, είναι χειρότερη από την προηγούμενη, οι στρατιές των ανέργων μεγαλώνουν, η φτώχεια και η ανέχεια πλήττουν αδυσώπητα την Ελληνική κοινωνία, η απόγνωση του κόσμου συνεχώς μεγαλώνει, δεν υπάρχει ημέρα που να μην υπάρξει και ένας αυτόχειρας και η κυρία εκπρόσωπος, ως Κολομπίνα της Ιταλικής comedia del arte θριαμβολογεί για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης.

Αντιθέτως ο κύριος Σαμαράς είναι πιο συγκρατημένος στις δηλώσεις του, μην αποφεύγοντας ωστόσο να καταφύγει και εκείνος την διαστρέβλωση.

Συγκεκριμένα θεωρεί ότι οι επιθεωρήσεις της Τρόικα στην Ελλάδα προκαλούν ζημιά και θεωρούνται μειωτικές για την κυβέρνηση και τον Λαό.

Ναι αυτό είναι το μείζον πρόβλημα του Ελληνικού Λαού, αν οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι θα μας εκδέρουν στην Αθήνα, ή στο Παρίσι, αν τα νέα δυσβάστακτα μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης ανακοινωθούν στα εντόπια φερέφωνα τους στο Υπουργείο Οικονομικών, ή στο κτήριο του ΔΝΤ στο Παρίσι.

Απλά για να αποφασίσει η κυβέρνηση των ανθελλήνων η επόμενη αξιολόγηση της Τρόικα να γίνει στο Παρίσι και όχι στην Αθήνα, θα έχει σίγουρα κάποιους λόγους και σκοπιμότητες, τους οποίους προς το παρόν δεν δυνάμεθα να διαβλέψουμε.

Η ουσία είναι πάντως ότι είτε ο αποκεφαλισμός του Ελληνικού Λαού γίνει στο Παρίσι με γκιλοτίνα, είτε στην Αθήνα με μπαλτά, το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό.

Και ας γνωρίζει καλά ο κύριος πρωθυπουργός ότι την ζημιά στην Πατρίδα μας και στον Λαό δεν την κάνει ο τόπος παρουσίασης της έκθεσης των δανειστών, αλλά αυτός ο ίδιος και το επιτελείο του, με τον ανθελληνισμό, την υποτέλεια και την υποταγή τους στα ξένα συμφέροντα.Ε
Η ΦΤΗΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ 2,5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΝΕΡΟ


Βγαίνει και ωρύεται, χτυπιέται, φωνάζει πως θα παραιτηθεί αν δεν τα καταφέρει να μειώσει τις τιμές στα προϊόντα, ενώ δίπλα του είναι οι υπηρεσίες στις οποίες προϊσταται. Ας δώσει εντολή να ελέγξουν και αν διαπιστώσουν αισχροκέρδεια ας κάνουν τα προβλεπόμενα…
Κυρ Μάκη (Γιακουμάτε) για ποια διατίμηση των 35 λεπτών στο μπουκαλάκι το νερό, δίνεις υποσχέσεις; Για κοίτα, τι γίνεται στην Μύκονο και αλλού!
Πήγε ο άνθρωπος να πάρει 4 μπουκάλια νερό και πλήρωσε 10 ευρώ!!!
Βρε μήπως πήγε να πάρει το νερό την ημέρα που τραγουδούσαν η Κον-Τσίτα και η άλλη αοιδός, η Βίσση;… Εαν ναι, όπως και να το κάνεις… Είναι ιδιαίτερο το νερό με τόση αίγλη…Γιακουμάτε… Τρέχα! Ε
Έλληνες Γιατροί: Η κυβέρνηση επιβραβεύει τους γιατρούς με τα “φακελάκια” αθωώνοντάς τους!
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τον άδικο χαμό του καρδιοπαθούς στον Ευαγγελισμό, ο οποίος καθυστέρησε να εγχειριστεί γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει το απαιτούμενο “φακελάκι” άλλο ένα περιστατικό με επίορκο γιατρό πήρε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την περίπτωση χειρουργού από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω να παίρνει φακελάκι 500 ευρώ τον Μάρτιο του 2011. Ο συγκεκριμένος γιατρός καταδικάστηκε από τη δικαιοσύνη αλλά τελικά «αθωώθηκε» από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο (ΚΠΣ) Ιατρών του ΕΣΥ με απόφαση που ελήφθη την 1-7-2014. Απ’ ότι φαίνεται τα πειθαρχικά συμβούλια «ρίχνουν στα μαλακά» ακόμα και τους επίορκους γιατρούς που συλλαμβάνονται να παίρνουν φακελάκι. Παρά τις δεκάδες καταγγελίες για χρηματισμό γιατρών, σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης την τελευταία διετία έχουν ασκηθεί μόνο 12 ποινικές διώξεις.
Κοινό μυστικό στους ιατρικούς κύκλους αποτελεί το γεγονός ότι στα συρτάρια του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου γιατρών του υπουργείου Υγείας, βρίσκονται ξεχασμένες εδώ και πάνω από δύο χρόνια υποθέσεις παραπομπής για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. Μεταξύ αυτών και το γνωστό «φακελάκι» 24 επίορκων χειρουργών του ΕΣΥ και μελών ΔΕΠ. Είναι πασιφανές ότι όσο πιο μεγάλη είναι η θέση του γιατρού τόσο πιο εύκολα αθωώνεται στο πειθαρχικό συμβούλιο.
Εκεί στο Υπουργείο Υγείας, ή δεν έχουν εικόνα τι συμβαίνει με τους επίορκους γιατρούς και τα φακελάκια ή μάλλον κάνουν τα στραβά μάτια, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως επίορκος γιατρός, όχι μόνο παραμένει στη θέση του, αλλά μετακινήθηκε και τοποθετήθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Στο φάκελό του, ωστόσο, έχει καταδικαστική απόφαση, που έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο και κρίθηκε οριστικά. Φαίνεται, όμως, ότι για τον ίδιο, όπως και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις, τα περί απολύσεων από το Δημόσιο δεν ισχύουν. Τα συμπεράσματα δικά σας! XA
http://elldiktyo.blogspot.gr/2014/07/korakia.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες