ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ! Ο Κινέζος Πρόεδρος κουβαλούσε νερό από την Κίνα γιατί δεν εμπιστεύεται το δικό μας!!!


Πυρηνική βόμβα του Κινέζου Προέδρου...
σε βάρος του ελληνικού τουρισμού! Αυτό κι αν είναι κατόρθωμα της κυβέρνησης. Ο Κινέζος κουβαλούσε μαζί του σε ένα βαλιτσάκι νερό από την Κίνα γιατί φοβόταν να πιει νερό στην Ελλάδα. Ο λόγος; Πριν από μερικές εβδομάδες ήρθε στην Ελλάδα κινεζική αντιπροσωπεία και έπαθε δυσεντερία από το νερό...

Την αποκάλυψη κάνει (ως συνήθως) ο φοβερός ΒΗΜΑτοδότης>

Οπου πήγαινε στη Ρόδο ο κινέζος πρόεδρος τον ακολουθούσε ένας κοστουμαρισμένος Κινέζος (με τρίκουμπο σακάκι) έχοντας μαζί του ένα βαλιτσάκι τύπου πιλότου. Αυτό το βαλιτσάκι κίνησε την περιέργεια των ελλήνων υπουργών που το σχολίασαν με αρκετή δόση χιούμορ: «Είναι οι κωδικοί των πυρηνικών όπλων που τον ακολουθούν συνέχεια. Παρόμοιο βαλιτσάκι έχουν και τους ακολουθεί παντού και ο Ομπάμα και ο Ολάντ και ο Πούτιν» εξήγησαν οι πιο ενημερωμένοι. Το μυστήριο με το βαλιτσάκι λύθηκε στο γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας στο Παλάτι των Ιπποτών. Μόλις κάθησε στο τραπέζι ο Πρόεδρος της Κίνας, να 'σου και ο Κινέζος με το βαλιτσάκι. Το ανοίγει, όλοι κοίταζαν με περιέργεια να δουν τι θα βγάλει από μέσα και όταν το άνοιξε έμειναν με το στόμα ανοικτό από την έκπληξη. Εβγαλε από το βαλιτσάκι ένα κινεζικό μπουκάλι... νερό και ένα κρυστάλλινο ποτήρι. Σέρβιρε το νερό στον κινέζο πρόεδρο και αυτός το ήπιε με μια γουλιά. Μα καλά, θα πείτε, κουβαλάει το νερό που θα πιει μαζί του; Και όμως ναι, γιατί όπως εξήγησαν οι κινέζοι υπουργοί στους δικούς μας υπουργούς, πριν από μερικές εβδομάδες ήρθε στην Ελλάδα κινεζική αντιπροσωπεία και έπαθε δυσεντερία από το νερό..
Παράπονα Ρόδου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η γιαγιά το αποκαλούσε «το φύλλο που γιατρεύει» – Φυτρώνει σε κάθε κήπο και έχει απίστευτες φαρμακευτικές ιδιότητες