Άλλη μια έρευνα συνδέει το γάλα με τον καρκίνο





Νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια σε συνεργασία με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Πρόληψης του Καρκίνου των Η.Π.Α. και το Ινστιτούτο Έρευνας για τον καρκίνο του Στάνφορντ.

Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας, και με βάση αυτά, η έρευνα έρχεται να συσχετίσει τα υψηλά ποσά ασβεστίου με τον καρκίνο του προστάτη.
Πιο συγκεκριμένα φάνηκε ότι υψηλότερα επίπεδα ασβεστίου που έχουν σχέση με την κατανάλωση γάλακτος, μπορεί να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στην αύξηση του κινδύνου ενός ανθρώπου για καρκίνο του προστάτη. Από τα αποτελέσματα της μελέτης φάνηκε ότι η κατανάλωση γάλακτος σχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο προχωρημένου καρκίνου του προστάτη, ενώ για το γιαούρτι, το παγωτό και το τυρί δεν βρέθηκε κάτι ανάλογο.
Ακόμη μεταξύ των ανδρών, εκείνοι που είχαν μια συνολική πρόσληψη ασβεστίου μεγαλύτερη από 712,5 μικρογραμμάρια την ημέρα είχαν αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη σε σχέση με εκείνους που είχαν μικρότερη. Υπενθυμίζουμε ότι ένα ποτήρι γάλα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι ή ένα μικρό κομμάτι κίτρινο τυρί δίνουν περίπου 300 μικρογραμμάρια ασβεστίου. Μια ακόμα έρευνα του Πανεπιστημίου του Illinois Medical Center of Chicago επιβεβαίωσε ότι η καζεΐνη πυροδοτεί την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες.
Εάν σας ενδιαφέρει να δείτε την τεράστια βιβλιογραφία και τις έρευνες που προειδοποιούν για τους κινδύνους του γάλακτος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.nomilk.com/


ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Άλλη μια έρευνα συνδέει το γάλα με τον καρκίνο http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/06/blog-post_1171.html#ixzz34cNoI1Eb

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά: Τι να κάνετε - Αντιμετώπιση(video)

7 Σημαντικοί Λόγοι που ΔΕΝ Πρέπει ποτέ να κρατάμε τα Αέρια μας. Ο 3ος θα σας Εκπλήξει!